Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért vagytok elutasítóak, és lekezelőek, az átlagos pasikkal? És miért ugrotok azonnal egy helyes pasi csettintésére, amit később megbántok?
A csettintést arra értem, hogy egy helyes pasinak általában ismerkedésnél nem kell többet küzdenie 5-10 percnél (remélem érthető mire gondolok)
És magyarázatot kérnék korral együtt, nem olyan választ, hogy én nem vagyok ilyen stb, most attól a nagy többségtől kérdezném ezt aki ilyen
"Nem várom el,hogy a lányok udvaroljanak nekem, de mivel előfordul most mit csináljak?"
Jó persze most jön a fényezés, hogy én vagyok a király, nekem a lányok udvarolnak. Ennyire ne szállj már el magadtól! Folytasd csak ezt az egoista f*szságot majd évek múlva iszod meg ennek a levét. Amit a pénzről és az ajándékozásról írtál azzal egyetértek de azzal, hogy az udvarlás=nyalizás ezzel nem!
"Szóval te tiszteled azokat a nőket is akik gyilkosok, bűnözők, manipulátorok"
Te most miről beszélsz mondd? :D:D Nem minden nőt tisztelek, hanem csak azokat, akik engem is tisztelnek te agyatlan.:D Ezt azért gondolhatnád...-_-' Gondolom barátnőd is tisztel téged nem? És azt is gondolom, hogy te vívtad ki nála azt, hogy megbecsüljön és nem ő.
Hát te tényleg teljesen reménytelen vagy.
Kérlek idézz nekem Patrik fentebbi válaszaiból,ahol azt említi,hogy a barátnőjének meg kell alázkodnia előtte,azt várja el hogy a nők hódítsák meg őt vagy pedig arra utal,hogy lekezelően bánna a nőkkel.
Sok sikert hozzá!
"Nem vagyok senkivel sem bunkó, de azt,hogy valakit tiszteljek ki kell érdemelni."
Na most lehet tényleg én vagyok a h*lye maradi de, ha én összejövök egy lánnyal akkor ne az legyen már, hogy neki kell azért tekernie, hogy később tiszteljem. A férfinak, azaz nekem kell kezdeményezni, hogy a lány tiszteljen előbb. Utána már én is tisztelni fogom, mert látom, hogy bejövök neki, de előbb nekem kell kivívnom az ő tiszteletét! Patrik azt pont úgy írta, mintha fordítva kellene ennek történnie.
"Azért mert valaki valahol kitalálta, hogy udvarolni kell, nyalizni, attól én nem fogom ezt csinálni"
Ez kb. ugyanaz. Én nem teszek meg semmit egy nőnek sem, majd ők udvarolnak nekem. Ejj ez a mai fiatalság...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!