Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, miért vagytok elutasít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért vagytok elutasítóak, és lekezelőek, az átlagos pasikkal? És miért ugrotok azonnal egy helyes pasi csettintésére, amit később megbántok?

Figyelt kérdés

A csettintést arra értem, hogy egy helyes pasinak általában ismerkedésnél nem kell többet küzdenie 5-10 percnél (remélem érthető mire gondolok)

És magyarázatot kérnék korral együtt, nem olyan választ, hogy én nem vagyok ilyen stb, most attól a nagy többségtől kérdezném ezt aki ilyen

2012. dec. 20. 16:18
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

"Nem várom el,hogy a lányok udvaroljanak nekem, de mivel előfordul most mit csináljak?"

Jó persze most jön a fényezés, hogy én vagyok a király, nekem a lányok udvarolnak. Ennyire ne szállj már el magadtól! Folytasd csak ezt az egoista f*szságot majd évek múlva iszod meg ennek a levét. Amit a pénzről és az ajándékozásról írtál azzal egyetértek de azzal, hogy az udvarlás=nyalizás ezzel nem!

2012. dec. 20. 20:51
 22/38 Patrik24 ***** válasza:
40%
Minek iszom meg a levét?:D Miről beszélsz?:D Te egy idegbeteg vagy az írásod alapján:D:D Udvarolj és hagyj békén a f@szságaiddal:DD
2012. dec. 20. 20:52
 23/38 anonim ***** válasza:
Te meg egy budapesti egoista f*sz vagy! Volt a munkahelyemen egy ilyen beképzelt sz*rházi, kb mindenki utálta. Aki nem tiszteli a nőket (te nem tiszteled) az egy r*hadék sz*mét áll*t.
2012. dec. 20. 20:57
 24/38 Patrik24 ***** válasza:
Én még nem találkoztam egy ilyen primitív emberrel mint amilyen te vagy. Szóval te tiszteled azokat a nőket is akik gyilkosok, bűnözők, manipulátorok stb... hát tiszteld magánügyed. De megismétlem senkivel sem vagyok bunkó, de azért mert valakinek más van a lába között még nem fogom tisztelni. Nemtől függetlenül azokat az embereket tisztelem akik ezt kiérdemlik. Süt rólad a gyűlölet. Egy megkeseredett idegbeteg vagy. Nézz magadba és inkább azzal foglalkozz, hogy hogyan javíthatnál a szánalmas hozzáállásodon. A beszélgetést részemről lezártnak tekintem, ha akarsz írsz, válaszolni nem fogok. Élőben az ilyen emberekkel szóba sem állok. És még te illetsz jelzőkkel engem? Olvasd vissza a megnyilvánulásaidat. Kevés emberben van annyi rosszindulat az írásod alapján mint benned. További szép estét!
2012. dec. 20. 21:04
 25/38 anonim ***** válasza:
41%

"Szóval te tiszteled azokat a nőket is akik gyilkosok, bűnözők, manipulátorok"

Te most miről beszélsz mondd? :D:D Nem minden nőt tisztelek, hanem csak azokat, akik engem is tisztelnek te agyatlan.:D Ezt azért gondolhatnád...-_-' Gondolom barátnőd is tisztel téged nem? És azt is gondolom, hogy te vívtad ki nála azt, hogy megbecsüljön és nem ő.

2012. dec. 20. 21:09
 26/38 anonim ***** válasza:
11%
És igen sajnos az a baj a mai fiatalsággal, hogy ilyen primitív a nagy részük, mint az imént velem vitába szállt fiatalember. Elvárja a h*lyéje, hogy a nő hódítsa meg őt. Mert ő nem tiszteli a barátnőjét neki az kell, hogy a barátnője vegye a virágot neki, járjon az ablaka alá éjszaka.:D Számára megalázó, ha megteszi amit a párja kér, ha meg kell mozdulnia parancsra. Az ilyen agyalágyultaktól mentse meg az emberiséget az Isten.(sóhaj) Én azért sajnálom Patrik24 kiszemeltjét, mert nagy egy birka a barátja, de ha ő inkább megalázkodik előtte az ő baja. A mai férfiak többsége egy egoista, tükörben pózolós k*csög, nem tudják mi az igazi szerelem.
2012. dec. 20. 21:22
 27/38 LeftBehind ***** válasza:
Bár nem értek mindenben egyet Patrik24-el,de te 27-es egy igazi balf@sz vagy. Először is tanulj meg helyesen szöveget értelmezni,aztán finomíts kicsit a modoron és harmadszor próbáld meg nem csak azt elolvasni,ami szerinted ott van.
2012. dec. 20. 21:54
 28/38 anonim ***** válasza:
Patrik24 nevet váltottál? Gratulálok paraszt.:D
2012. dec. 20. 21:58
 29/38 LeftBehind ***** válasza:

Hát te tényleg teljesen reménytelen vagy.

Kérlek idézz nekem Patrik fentebbi válaszaiból,ahol azt említi,hogy a barátnőjének meg kell alázkodnia előtte,azt várja el hogy a nők hódítsák meg őt vagy pedig arra utal,hogy lekezelően bánna a nőkkel.

Sok sikert hozzá!

2012. dec. 20. 22:00
 30/38 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok senkivel sem bunkó, de azt,hogy valakit tiszteljek ki kell érdemelni."

Na most lehet tényleg én vagyok a h*lye maradi de, ha én összejövök egy lánnyal akkor ne az legyen már, hogy neki kell azért tekernie, hogy később tiszteljem. A férfinak, azaz nekem kell kezdeményezni, hogy a lány tiszteljen előbb. Utána már én is tisztelni fogom, mert látom, hogy bejövök neki, de előbb nekem kell kivívnom az ő tiszteletét! Patrik azt pont úgy írta, mintha fordítva kellene ennek történnie.

"Azért mert valaki valahol kitalálta, hogy udvarolni kell, nyalizni, attól én nem fogom ezt csinálni"

Ez kb. ugyanaz. Én nem teszek meg semmit egy nőnek sem, majd ők udvarolnak nekem. Ejj ez a mai fiatalság...:(

2012. dec. 20. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!