Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jobb lenne magasabb srácnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb lenne magasabb srácnak lenni, ugye?

Figyelt kérdés
Sajnos csak 166cm vagyok és sokszor gondolkoztam már azon, hogy mennyivel jobb lenne csak 10centivel magasabbnak lenni. Azt látom, hogy a velem egy magasságú vagy alacsonyabb csajok nagyon keresetettek és mivel én alacsony vagyok, nem tudok versenybe szállni például egy 185cm magas sráccal sehogy sem, mert az alacsonyabb lányoknak is ők kellenek. Na már most, ha az alacsony lányokat minden fiú imádja, akkkor ugye sok magas láyn meg egyedül kell, hogy maradjon vagy legalábbis, kevésb kelendőek és, ha magasabb lennék simán bepróbálkozhatnék egy kedves, aranyos, magas lánynál is, így de így totál esélytelen vagyok, mert az alacsonyabb lányoknak is 180-200cm magas pasi kell és a magas lányok meg értelemszerűen még annyira sem érik be egy alacsonyabb sfráccal. Olyan reménytelen az alacsony srácok élete, kár volt megszületni is. Én megértem, hogy a lányok így működenk, hogy nem tudnak vonzódni egy alacsony sráchoz, ahogy én sem tudok vonzódni a túlsúlyos, asszonyos testű láynokhoz. Ez van, örök magány és prostizás. Szép kis élet.

2012. dec. 16. 17:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

az eggyik legjobb haverom 167 cm, es kepzeld kerdezo, minden heten mas csajjal kefel

es tudud mi a kulonbseg kozted es kozte? hogy o nem rinyal mind 1 ovodas hanem a tettek mezejere lepett

2012. dec. 16. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!