Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen karácsonyi ajándékot küldenétek egy külföldön élő magyar fiatal srácnak?
Aki külföldön lakik, de minden nap beszéltek és nagyon egymásra vagytok hangolódva, találkozni is fogtok? Szeretném meglepni valamilyen ajándékkal, de nincs ötletem. Legjobb lenne ha én készítenék. De nem tudom. Bonbonra gondoltam, mert tudok is csinálni, de nem tudom hogy azt lehet-e postázni. A barátnőm azt mondta, hogy küldjem el Neki az egyik bugyimat :D amit hordok pár órát :D
Nos? Ötletek? :D
ehhehhe...bugyi sem rossz :)
de küldhetsz neki néhány fasza képet magadról
Termelői pirospaprikát ;)
Bonbon működhet, de ne legyen benne állandó hűtést igénylő dolog vagy folyadék és csomagold be bombabiztosan. Szaloncukrot, piros mogyoróst simán küldtem a világ másik végére, nem lett semmi bajuk. De túró rudit európán belül sem mertem postára adni.
Azt, hogy szerelmes levelet, aktfotót vagy erős pistát csomagolsz mellé a fantáziádra bízom ;)
24L
...+pálinka,gulyáskrém,-ha dohányzik- egy karton cigi:)
Nah jó, azt majd küld neki más. De a pálinka amúgy tényleg nem rossz. Külföldön élő magyaroknál mindig hiánycikk:)
Köszi a válaszokat...
Na de a bugyis dologról mi a véleményetek? :) Nem durva? :D Mert ez egy kezdődő kapcsolat :D fogunk találkozni, csak nem most. Bonbon meg bugyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!