Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Megengednétek egy nem valami helyesnek srácnak, hogy megujjazzon titeket vagy a cickóitokat kényeztesse nyelvvel és kézzel, ha más nem kéne tennetek, ingyen kapnátok a kényeztetést?
Figyelt kérdés
2012. dec. 14. 12:01
1/16 anonim válasza:
Szerinted egyébként ezért a nők fizetni szoktak?
4/16 anonim válasza:
jó pasitól is kapok bármikor ingyen kényeztetést...
6/16 anonim válasza:
Én ingyen nem tenném meg egy nőnek sem ... perkáljon csak szépen, ha kényeztetem ... :-P :-D :-D
7/16 gabriell88 válasza:
24 éves nő vagyok.Ha érzek valamit a srác iránt és látom, hogy van vele jövőm illetve szeretnék vele párkapcsolatot és ugyanígy gondolja ő is, no meg persze együtt vagyunk már egy kis ideje.Igen megtenném.De csak úgy poénból vagy mert lenne rá esélyem, nem, mert nem vagyok bolond.Miért kéne nekem egy ilyen úgymond egy éjszakás kaland, mikor rendes párkapcsolatom is lehet, olyannal aki szeret engem és tisztel? A kinézet nem fontos.Ha megvan a kémia és látom, hogy normális.
8/16 A kérdező kommentje:
# 4/6
Na elárultad magad. :P De sok felszínes lány van ezen az oldalon, én bezzeg a csúnya lányokat is ugyanúgy kényeztetem, most is van egy, akivel összejárogatunk, a kérdés csak elméleti, de látom, hogy itt is kiugrott a hazai lányok felszínes jelleme. :P
2012. dec. 14. 12:30
9/16 anonim válasza:
Ez nektek jó, a lányoknak ez semmi, nem is éreznek belőle semmit, ha csúnya a srác, akkor meg pláne, esetleg undort
10/16 anonim válasza:
Nem vagyok felszínes, csak nem akarom, hogy egy számomra nem tetsző pasi olyan helyeken érjen hozzám, ahol a szerelmem szokott, vagy minimum olyasvalaki, akivel van köztünk vonzalom, szimpátia, szikra. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!