Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Megengednétek egy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Megengednétek egy nem valami helyesnek srácnak, hogy megujjazzon titeket vagy a cickóitokat kényeztesse nyelvvel és kézzel, ha más nem kéne tennetek, ingyen kapnátok a kényeztetést?

Figyelt kérdés
2012. dec. 14. 12:01
1 2
 11/16 gabriell88 ***** válasza:

Kedves kérdező: Veled valami nincs teljesen rendben, ha így gondolsz a lányokra. Feltételezem nem egyszer kerültél miattuk padlóra.De általánosítani pár mondat alapján nem szabad.Nem tudhatod, hogy kiben mi rejlik.

24/N

2012. dec. 14. 12:52
 12/16 Mókusgyilkos ***** válasza:
100%

miért lenen felszínes attól hogy nem engedi hogy 1 számára totál unszimpatikus rusnya egyébként a kérdés alapján vélhetően ostoba emberke hozzáérjen ?:)

szánalmas vagy fiam nem is kicsit.

2012. dec. 14. 12:55
 13/16 A kérdező kommentje:
Ja,ha úgy vesszük a lányok szemében az átlagos pasik is rondának számítanak. Szóval akkor igen, az vagyok.
2012. dec. 14. 13:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Valami tényleg nincs rendben veled kedves kérdező.

Bár részben megértelek, mármint hogy vannak bizonyos vágyaid, szükségleteid, amiket barátnő hiányában max egy prosti tud kielégíteni (ne adj isten egy alkalmi partne).

Hazudnék, ha azt mondanám nekem nem lenne hozzá kedvem, de azért egy teljesen idegen lánnyal talán mégsem!

Tök mindegy hogy milyen külsőre, szép, vagy kevésbé szép, ez így uk-muk-fuck ( :D ) nem menne.

Mindazok ellenére sem amiken eddig keresztül mentem párkapcsolati téren. Helyesbítenék: mármint amiken nem mentem keresztül. Mert bármilyen meglepő lehet ez egyeseknek, 29 éves létemre eddig csak egyetlen egy 3 hónapos kapcsolatom volt. Hihetetlenül hiányzik az, hogy valakit szerethessek, és ő viszont szeressen, na meg persze a szex is, de mégsem megyek prostihoz, vagy bonyolódom egy éjszakás kalandokba idegen nőkkel.

Rengeteg visszautasítást kaptam már, mégis próbálkozom! Neten is, bármennyire is reménytelennek látszik néha, mert hát itt még kevesebb a reakció... De nem adom fel!

Tudom hogy lesz valaki akinek épp rám lesz szüksége, minden hibám ellenére is! Lehet hogy épp ezen hozzászólásomra figyel majd fel..sosem lehet tudni!

Szóval szedd össze magad, és kezdj el inkább ismerkedni, és ne csak a szexpartnert lásd meg egy nőben, hanem az embert, társat is!

Sok szerencsét és kitartást!

29 F

2012. dec. 14. 13:10
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
na,még egy nyaffogi... nyaffnyaffnyafff,felszínes lányok,nyaffnyafff
2012. dec. 14. 13:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Én egyetértek a #4-essel, jó pasiktól is megkapom ezt ingyen akkor miért hagynám olyannak aki nem tetszik!?
2012. dec. 14. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!