Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy tényleg kellek egy ilyen csajnak? Vagy ne éljem bele magam?
Megismertem egy lányt, aki egyszerűen kifogástalanul gyönyörű, kb mindenki utánafordul, tényleg egy igazi istennő. Emellé kedves és jópofa is, nem egy buta plázacica.
Én egy elég átlag külsejű pasi vagyok. Nem vagyok nagyon társasági, vagy különösebben nagyhangú. Nem mondhatnám, hogy sorban állnak a szebbnél szebb csajok az ajtóm előtt.
Viszont ezen a lányon nagyon azt érzem, hogy bejövök neki. Vevő minden poénomra, látom rajta, hogy jól érzi magát velem.
Lehetséges, hogy tényleg lenne esélyem egy ilyen csajnál, annak ellenére, hogy nagyon nem vagyunk egy kategória?
lehet ilyen pasikat keres a csaj mint te. :)
Anno velem is volt ilyesmi. Nem Anettnek hívják? :D
Csúnya kérdés: Nem vagy picit gazdag? Mert akkor nyugodtan éld bele magad :D
Amúgy meg egy nagyon szép barátság lesz ebből.
A mai pasik (fiúk) nagyon alábecsülik magukat. Ezért nem is mernek próbálkozni egy szép lánynál. A szép lányok meg pont átlagos pasit keresnének, de nem találnak. Miért? Mert te nem bízol magadban és nem kezdeményezel, így te is és ők is hoppon maradnak.
Merj kezdeményezni nála, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!