Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden csajnak csak a szexre kellek?
Nagyon jó volt olvasni ezt a kérdést. Ugyanis általában pont fordítva szokott lenni, hogy a pasik használják ki a csajokat.
Jól teszed, hogy nem fekszel le akárkivel ilyen rövid idő után. Lesz még lány, aki ezt fogja becsülni benned. Én legalábbis biztosan becsülném a pasimban.
Amúgy hány éves vagy?
Fura egy dolog én ilyet még nem is hallottam hogy egy férfit
használnak ki a nők.Szerintem rossz nőkkel kezdesz válasz
valami vissza fogott tanulós szép csajt azok általában normálisak és nem fognak így átverni.
Én egy pasitól hallottam eddig hasonló felszólalást. Aztán láttam az illetőt bulizni. Konkrétan minden bulin más-más csaj szájába mászott be, a továbbiakról nem is beszélve. Aztán csodálkozott, hogy a lányok nem vették komolyan. Aztán észhez tért és már lassan 2 éves kapcsolata van.
Valószínűleg a kisugárzásoddal, vagy a viselkedéseddel van valami gond, de persze lehetsz csak simán szerencsétlen is az utóbbi időben. Ismeretlenül nem tudhatjuk.
Én meg pont úgy vagyok, hogy mindegyiknek csak barátnak kellek.
Küldd át őket xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!