Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel manapság majdnem mindenk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel manapság majdnem mindenki bi, nyugodtan megkérdezhetem első randin, hogy hetero e, nem sértő egy pasinak?

Figyelt kérdés
vagy ez sértő egy srácnak, aki randira hív? csak mert olyan sokan vannak már, mindenhol ilyenekről olvasok (főleg itt) hogy már egy randin is el vagyok bizonytalanodva a srácok felől.
2012. dec. 11. 22:02
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

"Legkevésbé sem részletkérdés." gondolom nem véletlenül "BARÁT barátnő"...

" Ha meg biszex,ahhoz semmi közöd hacsak magától el nem mondja."

Már hogy ne lenne közöm hozzá, amikor potenciális bnő jelölt vagyok???én megválogatom kivel bújok ágyba.

"ójajj egy idióta 15-17 éves kislány aki bukik a rózsaszínben járó díszk*csögökre."

23 vagyok, és nem rózsaszínben jár a srác, hanem pasinak van öltözve. de vékony testalkat, szende, cuki mosolygás..

2012. dec. 12. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!