Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel manapság majdnem mindenki bi, nyugodtan megkérdezhetem első randin, hogy hetero e, nem sértő egy pasinak?
Figyelt kérdés
vagy ez sértő egy srácnak, aki randira hív? csak mert olyan sokan vannak már, mindenhol ilyenekről olvasok (főleg itt) hogy már egy randin is el vagyok bizonytalanodva a srácok felől.2012. dec. 11. 22:02
1/21 anonim válasza:
mi az, hogy majdnem mindenki bi??? Mother of God...
2/21 anonim válasza:
Csak mert valaki nem az első randin akar megdönteni, attól még nem meleg.
A majdnem mindenkit pedig a magam és a környezetemben lévő férfiak nevében visszautasítom.
3/21 anonim válasza:
Szerintem nyugtan randi első kérdése lehet : na hol is kezdjük... homár vagy?
5/21 anonim válasza:
"Mivel manapság majdnem mindenki bi" WTF?? apád meg jóanyád a bi
6/21 anonim válasza:
Azért ez a majdnem mindenki iszonyatos túlzás. És hogy menne, "Oszt b*zi-e vagy ?" :)
7/21 anonim válasza:
nagyon az és én komolyan el is gondolkoznék azon hogy ott hadjalak-e
8/21 anonim válasza:
elég furán venné azért ki magát... de te tudod
9/21 anonim válasza:
Teljesen normális. Szerintem első kérdésed legyen!
Bakker...
10/21 anonim válasza:
Ó, hogy jóanyám bugyoláljon be hideg borogatással ideslyányom!
Hát te meg milyen faluba születtél? Sprátába?
Én biz a nőket szeretem és Isten a taum, hogy férfi vagyok a javábul.
22/F XDDDD
Na de tényleg, azémáá azéé, ne fajuljunk nemtelenné!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!