Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel manapság majdnem mindenk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel manapság majdnem mindenki bi, nyugodtan megkérdezhetem első randin, hogy hetero e, nem sértő egy pasinak?

Figyelt kérdés
vagy ez sértő egy srácnak, aki randira hív? csak mert olyan sokan vannak már, mindenhol ilyenekről olvasok (főleg itt) hogy már egy randin is el vagyok bizonytalanodva a srácok felől.
2012. dec. 11. 22:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Na jól van csesszétek meg, látom

100%

100%

100%

100%

100%

77% --> én

na megálljatok :)

2012. dec. 11. 22:12
 12/21 anonim ***** válasza:
Haha, én sértőnek venném, mert hetero vagyok :DD. 19/F
2012. dec. 11. 22:14
 13/21 A kérdező kommentje:

hát szerintem mi vagyunk a kisebbség, akárhogy nézzük.

ok, nem kérdezem meg, majd előáll egyszer egy olyannal, hogy valamit el kell mondanom...

2012. dec. 11. 22:20
 14/21 anonim ***** válasza:

Figyelj, aki elhív randizni az meleg már nem lehet. Ha meg neagyisten bi akkor sem az első randin ronts rá ezzel, sőt szerintem egyáltalán nem kéne ezt bolygatnod. Egy bi is szereti a lányokat.

Én pl eléggé rosszul venném, ha rögtön az első randin rám rontanál azzal, hogy vonzódom-e a fiúkhoz. Úgy otthagynálak mint sicc mivel én sem kérdezem meg egyből azt, hogy nyaltál-e már puncit.

2012. dec. 11. 22:28
 15/21 A kérdező kommentje:
2012. dec. 11. 22:56
 16/21 LeftBehind ***** válasza:

Mond kérdező,te elolvastad a másik kérdést figyelmesen? Tisztán és érthetően leírja,hogy csak "BARÁT barátnő". Tehá nem járnak csak haverok.

Amúgy tényleg hülye ötlet mindjárt ezzel indítani.

2012. dec. 11. 23:03
 17/21 anonim ***** válasza:
Ez egy ember, és itt nem minden kérdés komoly.
2012. dec. 11. 23:03
 18/21 A kérdező kommentje:

"Tisztán és érthetően leírja,hogy csak "BARÁT barátnő"

ez már részletkérdés

2012. dec. 12. 01:47
 19/21 LeftBehind ***** válasza:
Legkevésbé sem részletkérdés. Ha valaki randira hív téged akkor biztos hogy többet akar a barátságnál szóval tuti,hogy nem meleg. Ha meg biszex,ahhoz semmi közöd hacsak magától el nem mondja.
2012. dec. 12. 12:30
 20/21 anonim ***** válasza:
jajj egy idióta 15-17 éves kislány aki bukik a rózsaszínben járó díszk*csögökre.Igen ők b*zik, ne is álmodj nekik nem kellesz.normális pasi meg nem kezd ilyen sík hülyével mint te....szóval megint puff.
2012. dec. 12. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!