Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel manapság majdnem mindenki bi, nyugodtan megkérdezhetem első randin, hogy hetero e, nem sértő egy pasinak?
Na jól van csesszétek meg, látom
100%
100%
100%
100%
100%
77% --> én
na megálljatok :)
hát szerintem mi vagyunk a kisebbség, akárhogy nézzük.
ok, nem kérdezem meg, majd előáll egyszer egy olyannal, hogy valamit el kell mondanom...
Figyelj, aki elhív randizni az meleg már nem lehet. Ha meg neagyisten bi akkor sem az első randin ronts rá ezzel, sőt szerintem egyáltalán nem kéne ezt bolygatnod. Egy bi is szereti a lányokat.
Én pl eléggé rosszul venném, ha rögtön az első randin rám rontanál azzal, hogy vonzódom-e a fiúkhoz. Úgy otthagynálak mint sicc mivel én sem kérdezem meg egyből azt, hogy nyaltál-e már puncit.
Mond kérdező,te elolvastad a másik kérdést figyelmesen? Tisztán és érthetően leírja,hogy csak "BARÁT barátnő". Tehá nem járnak csak haverok.
Amúgy tényleg hülye ötlet mindjárt ezzel indítani.
"Tisztán és érthetően leírja,hogy csak "BARÁT barátnő"
ez már részletkérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!