Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell dobni egy srácot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell dobni egy srácot egy randi után?

Figyelt kérdés
régebb óta ismerem jóba vagyunk, de most mentem el vele randizni és rájöttem h nem az esetem, hogy lehet ezt megmondani neki?

2012. dec. 11. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
"Bocsi , De inkább maradjunk csak barátok"
2012. dec. 11. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod neki, hogy barátként jobban érezted maga vele, szóval inkább maradjatok barátok, mint eddig.
2012. dec. 11. 17:00
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

Így:

Figyu, nem vagy az esetem, de egy szex belefér.

Vagy,

Figyu, nem vagy az esetem, de egy orál mehet.

Vagy,

Figyu, nem te tetszel hanem a faterod.

2012. dec. 11. 17:01
 4/8 anonim ***** válasza:

vagy felhívod, vagy küldesz neki egy SMS-t például ezzel, hogy

"Nagyon sajnálom, de a mai nap után úgy érzem közöttünk nem lehet barátságnál több, remélem te is megérted és elfogadod ezt"

Vagy valami hasonlót, de azt is megteheted, hogy nem válaszolsz a hívásaira és lerázod, habár ez nem túl szép dolog.

2012. dec. 11. 17:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már meg akarja tartani barátnak, a minimum, hogy a szemébe mondja.
2012. dec. 11. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Utálom ezt a maradjunk barátok szöveget. A legtöbb esetben ez is csak hazugság.. Mondd meg neki szépen őszintén szemtől szemben: Ne haragudj, de nem vagy az esetem..
2012. dec. 11. 17:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Utálom ezt a maradjunk barátok szöveget."

Ez nem azt jelenti, hogy barátoknak KELL maradniuk, csak a lehetőséget tartja fenn. Ha a másiknak nem kell, akkor nem kötelező. Így is, úgy is ugyanazt jelenti, mindenki érteni fogja, de szerintem udvariasabb így, hogy felajánlja a korábbi állapotot.

2012. dec. 11. 17:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Na ne. Nő vagy, ezt a véredben van!
2012. dec. 11. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!