Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megmutatkozik első randin az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmutatkozik első randin az, hogy mit várhatok tőle? Kifizettette velem az üdcsit.

Figyelt kérdés

abból indulok ki, hogy egy párkapcsolatban általában segítjük egymást, ha az egyik pl kiesik a munkából, addig a másik támogatja stb.

nos viszont vannak olyan srácok (ex) amikor nem volt egy kis ideig állásom, minden áldott nap ordított velem, h mikor dolgozom már, anyagilag soha nem segített semmiben, de amikor adott is (kölcsön-megadva) képes volt hónapok múlva is a szememre vetni, hogy mennyit költ rám. mindezt 5 éves komoly kapcsolatban kaptam. pont ezért nem mertem gyereket szülni, mert akkor nekem végképp lőttek a gyed/sel.

nos vele vége. és most randiztam egy sráccal. igaz, én ajánlottam fel, h kifizetem a részem, de elfogadta. mindezt úgy, hogy tetszem neki, a randi sikeres volt.

Várható, hogy beleszaladtam még egy önző, egoista emberbe?

2012. dec. 11. 20:42
 1/7 mirror06 ***** válasza:

Ebből semmi sem szűrhető le. Lehet, hogy az, lehet, hogy nem.

Az előző kapcsolatod meg nem nevezném komolynak ilyen viszonyok mellett.

2012. dec. 11. 20:43
 2/7 A kérdező kommentje:
előző kapcsolatomban el voltam jegyezve. "csak" ennyire volt komoly.
2012. dec. 11. 20:47
 3/7 A kérdező kommentje:

és az ex meghívott az első randin...

ez a srác lehet még rosszabb, mint az ex????

2012. dec. 11. 20:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Akármennyi időtartamú komoly kapcsolatban sem merném a nőm szemére hányni, hogy mennyit költöttem rá.

Szerintem az ilyen nem tud bánni a saját kapcsolatával.

Én általában, amit adok, azt szívből adom, bár lehet én vagyok a rossz felfogású, régimódi, stb....

Ezek mellett nem megadni a lehetőséget az újnak, vétek szerintem.

2012. dec. 11. 21:24
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszod.

pont ezt mondtam én is az exnek :) mert még mostanában is felemlegette ezt a pénzes dolgot. annyit, hogy "én azt hittem szeretetből kaptam, de mennyi kell ahhoz, hogy ne érezd azt, h lehúztalak? megadom! mindet."

ok, adok esélyt az újnak, első randi alapján nem ítélek. habár a 2. is ilyen lesz vele, ezt már megbeszélte velem. hát kíváncsi vagyok, mi lesz az egészből. ezért gondoltam, hogy kapok itt valami támpontot.

2012. dec. 11. 21:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Meghívott, és mégis felbomlott az eljegyzés. Amúgy tényleg k.rva komoly lehetett:D:D:D

A ráknak iszol üdítőt az első randin?! Első randin beszélgessetek, sétáljatok. És ha összejöttök közösen fizessétek a közös programokat.

2012. dec. 12. 00:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi a bajod? " én ajánlottam fel, h kifizetem a részem, de elfogadta. mindezt úgy, hogy tetszem neki, a randi sikeres volt."
2013. dec. 22. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!