Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megkérdezhetem, hogy nála...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérdezhetem, hogy nála alhatok-e az első vacsora után?

Figyelt kérdés
22 éves fiú vagyok, a lány akit szeretek 28. Hétvégén végre vacsorázni megyünk. Nagyon mozgalmas napom lesz, de ő sajnos csak szombat este ér rá. Nagyon messze lakik, és még nagyon az elején van a kapcsolatunk. tudom, milyen amikor fáradt vagyok és kocsiba ülök, ezért nem kockáztatnék este 9 körül hazafelé. Ha bevallom neki, hogy nagyon fáradt vagyok, alig látok, mozgalmas napom volt, stb. és megkérdezem, hogy aludhatok-e nála, akkor mit fog rólam gondolni? Hiheti azt hogy csak ki akarom használni? Nem könnyű eset, tudom, hogy nem lehet rögtön ágyba vinni, de mi van, ha ezt mégis efféle közeledésnek veszi? A kapcsolatunkkért nem aggódom (inkább, hogy haza érek-e élve).
2009. jún. 8. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Huhh... ez erős lenne szerintem... Könnyen veheti tolakodásnak is, meg is lepődnék, ha nem venné rossz néven...

-ReapeR-23/F

2009. jún. 8. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Nézd, szerintem tereld a témát az este felé, hogy mondhasd, hogy úgy tervezted, a kocsiban alszol, vagy éjjel hazavezetsz, vagy akármi, magyarán ajánlja föl ő, hogy aludj nála... :)
2009. jún. 8. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:
előre dumáld vele le finoman, aanyosan!=)
2009. jún. 8. 21:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia,

először póbáljatok egy másik napot összehozni. Egy héttel később is jó lesz a vacsi. Kérdezd meg, hogy el tudnátok-e halasztani. Ha rákérdez miért, őszintén mondd el neki azt, amit most ide leírtál. Hogy nem szeretnéd, hogy tolakodásnak vegye, hogy nála aludnál, nem akarsz udvariatlan lenni, ezért számodra kényelmetlen ez a szitució. Ha nem ajánlja fel magától, én a helyedben nem kérném meg. Napoljátok akkor el a dolgot. Ha felajánlja, mondd, hogy neked egy kanapén is jó lesz....

Amúgy taxival még egyszerűbben megoldhatnád a helyzetet....

2009. jún. 8. 21:46
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem előre beszéld meg vele, hogy nem akarsz az éjszakában vezetni, van-e lehetőség rá hogy nála aludjál. Vagy ha ez nem jó, biztos van szálló is a városban,előre le lehet foglalni a szobát. Hát ha anyagilag nem megterhelő
2009. jún. 8. 21:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Sejtettem hogy nem venné jó néven. Már az is megterhelő anyagilag, hogy levezetek hozzá, szobára nincs pénzem. Egyébként roppant megértő. Ha hazafelé mondogatom majd neki, hogy már alig látok, fogalmam sincs haza érek-e, gyorsan vág az esze, és remélem kitalál valamit. Ha mégsem, akkor már van egy jól bevált módszerem: RedBull töménytelen mennyiségben (eddig mindig segített, vérnyomásom hihetetlenül alacsony tehát az csak jót tesz). :) Azért köszi a válaszokat.
2009. jún. 9. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!