Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk, őszintén, titetek hogy visel meg az, hogy sikertelenek vagytok a lányoknál a külsőtök miatt? Hogyan élitek meg a mindennapjaitokat, számkivetetten a lányok által undorítónak tartva?
OK sracok... most kifogast kerestek vagy megoldast?
Hát ez a szívembol jott... :)
Ajánlom figyelmetekbe a "kérdésem", amit az ilyen kérdések mitt írtam ki.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__37248..
19:51
gratulálok, prostival dugogatni meg azzal felvágni a Világ Legdicsőítőbb dolga!
Olyan ronda vagyok, hogy papírzacskóval a fejemen születtem. Olyan ronda vagyok, hogy a szülésznő és az orvos jól körülnézett a szülőszobában, kamerák után kutatva, mert azt hitték, hogy a kandi kamerában szerepelnek. Olyan ronda vagyok, hogy péntek este a lányok inkább otthon maradnak, nehogy még csak véletlenül is összefussanak velem az utcán, nemhogy egy buliban. Olyan ronda vagyok, hogy egy mexikói turista, amikor meglátott, azt kezdte óbégatni, hogy: chupacabra !!!
Olyan ronda vagyok, hogy busójáráskor nekem nem kell busó maszkot felvennem, mer' így is hiteles busó vagyok. Olyan ronda vagyok, hogy a minecraftban az Ender Man ötletét a kinézetem adta Markus Perssonnak. Olyan ronda vagyok... de olyan ronda...
Olyan ronda vagyok, hogy a szuleszno hamarabb sirt fel, minten.
Amugy a harmadolas tulzas, de letezik ez a harom halmaz es mindegyik tobb tagot szamlal..
De nem vagyok jokepu.. egy szoros, sorhasu vaksi vagyok..
rosszul viselem..
próbálom kompenzálni azzal hogy gyúrok de nem nagyon számít
már megszoktam... vagyis tévedek... nem lehet megszokni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!