Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csúnya fiúk, őszintén, titetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya fiúk, őszintén, titetek hogy visel meg az, hogy sikertelenek vagytok a lányoknál a külsőtök miatt? Hogyan élitek meg a mindennapjaitokat, számkivetetten a lányok által undorítónak tartva?

Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 18:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

OK sracok... most kifogast kerestek vagy megoldast?

Hát ez a szívembol jott... :)

Ajánlom figyelmetekbe a "kérdésem", amit az ilyen kérdések mitt írtam ki.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__37248..

2012. dec. 4. 21:21
 22/28 anonim ***** válasza:
4%

19:51

gratulálok, prostival dugogatni meg azzal felvágni a Világ Legdicsőítőbb dolga!

2012. dec. 5. 09:03
 23/28 anonim ***** válasza:
ssx44, ha ez nekem szólt és nem elírás, akkor tanulj meg szöveget értelmezni! Köze nem volt a reakciódnak ahhoz, amit írtam.
2012. dec. 5. 09:39
 24/28 anonim ***** válasza:
Nem vagyok jokepu, csak van pocsom, es tudok beszelni, nem csak verem a nyalam meg a farkam...
2012. dec. 5. 18:43
 25/28 anonim ***** válasza:

Olyan ronda vagyok, hogy papírzacskóval a fejemen születtem. Olyan ronda vagyok, hogy a szülésznő és az orvos jól körülnézett a szülőszobában, kamerák után kutatva, mert azt hitték, hogy a kandi kamerában szerepelnek. Olyan ronda vagyok, hogy péntek este a lányok inkább otthon maradnak, nehogy még csak véletlenül is összefussanak velem az utcán, nemhogy egy buliban. Olyan ronda vagyok, hogy egy mexikói turista, amikor meglátott, azt kezdte óbégatni, hogy: chupacabra !!!

Olyan ronda vagyok, hogy busójáráskor nekem nem kell busó maszkot felvennem, mer' így is hiteles busó vagyok. Olyan ronda vagyok, hogy a minecraftban az Ender Man ötletét a kinézetem adta Markus Perssonnak. Olyan ronda vagyok... de olyan ronda...

2012. dec. 7. 22:59
 26/28 anonim ***** válasza:
Olyan ronda vagyok, hogy amikor elvittek a szüleim az állatkertbe, odarohant az egyik gondozó, és rám szólt, hogy "Csita, már megint megszöktél?", majd a szüleimtől megkérdezte, hogy: "Zaklatta önöket a majom?". Olyan ronda vagyok, hogy amikor gyerekkoromban lementem játszani, egyszer elvitt a sintér.
2012. dec. 7. 23:11
 27/28 anonim ***** válasza:

Olyan ronda vagyok, hogy a szuleszno hamarabb sirt fel, minten.

Amugy a harmadolas tulzas, de letezik ez a harom halmaz es mindegyik tobb tagot szamlal..

De nem vagyok jokepu.. egy szoros, sorhasu vaksi vagyok..

2012. dec. 8. 13:03
 28/28 dávid2030 ***** válasza:

rosszul viselem..

próbálom kompenzálni azzal hogy gyúrok de nem nagyon számít

már megszoktam... vagyis tévedek... nem lehet megszokni..

2014. máj. 23. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!