Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan, hogy a barátnőitek és mások által is csúnyának tartott fiú tetszett nektek, ha igen miért?
Volt, többször is.
Hogy miért, arról gőzöm sincs. :D Ő tetszett és kész. :D
Mert valami nagyon megfogott a kisugárzásába...Utólag visszagondolva, szerintem sem volt szép pasi..
21L
Nekem volt több is. Barátnőm szerint a nyomikra bukom.:)
Ami elég nagy butaság. Egyszerűen megszerettem őket és kész. Ha szeretsz valakit, nem a külseje az első.
Csak a példa kedvéért:
21 évesen összejöttem egy 32 éves, nálam egy fejjel alacsonyabb, kövér pasival (én a vékony és az átlagos közt vagyok). A farka is kicsi volt, de nem érdekelt, mert egy hullámhosszon voltunk, nagyon szerelmes voltam, és olyan perverz volt mint én, így a szex is tökéletes volt. A szüleim mindig mondták, hogy nem illik hozzám se külsőre, se korban.
Így, hogy már nem vagyok belé szerelmes, tényleg nem hozzám való. Ha valahol megszólítana egy ilyen, valószínűleg elhajtanám.
mindig így volt és mindig másért.
de nagyrészt nemérdekel, hogy a barátnőim mit gondolnak a pasim külsőjéről, persze ha azt mondják, hogy egy elmebeteg f@sz, azt azért meghallgatom és odafigyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!