Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk, őszintén, titetek hogy visel meg az, hogy sikertelenek vagytok a lányoknál a külsőtök miatt? Hogyan élitek meg a mindennapjaitokat, számkivetetten a lányok által undorítónak tartva?
Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 18:28
11/28 anonim válasza:
Hát pedig szép számmal vagyunk olyanok, akik egyetlen nőnek se jövünk be. A nők ízlése egyáltalán nem olyan relatív, mint ahogy azt sokan gondolják, sok mindenben egyezik. Pl. minden nőnek a magas férfiak tetszenek.
12/28 anonim válasza:
Előző: ismerek olyan párokat, ahol a nő a magasabb (jó nők), a férfi meg seggdugasz.
13/28 anonim válasza:
"nem fintorogva beszél velem,olyan ritka,mint a fehér holló." - én sem vagyok egy szépség, bár velem nem fintorogva szoktak beszélni, mondjuk nekem van mondanivalóm is, mert elég tájékozott vagyok. De ez még kevéske, sajnos....
"még abban reménykedek, h külföldön talán nem ennyire felszínesek a lányok." - én is ebben reménykedem, bár én meg tudok szólalni idegen nyelven is.....
"A lányoknak tényleg a belso a fontos. Szóval belul van a hiba." - nem, ha valakinek pl. testi hibája van, vagy betegsége, lehet akármilyen belül, ráfarag a nőknél, hidd el.
Amúgy meg a kérdésre válaszolva, én beletörődősen viselem a dolgot. Meg kell érteni az okokat, és úgy már el lehet fogadni az ember sorsát emelt fővel.
14/28 anonim válasza:
#14 Itt annyian ismernek ilyen párokat, a valóságban meg vhogy mégse igazán látni ilyeneket.
15/28 anonim válasza:
Tényleg léteznek valóba ronda pasik, mert a "mate choice copying" jelensége beleszól a dolgokba. Én pl. olyan ronda vagyok, hogy tudom, hogy soha sem lesz kapcsolatom, mert már annak is örülnék, ha valamilyen lánytól kapnék egy mosolyt, vagy valami pozitív visszajelzést.
16/28 anonim válasza:
Első válaszoló akkor fogja beszopni a ... ha majd milliomos lesz és úgyse kell majd a csajoknak, csak ha rendel magának egy prostit, de az se őt szeretni hanem a pénzét.
17/28 anonim válasza:
Tényleg, nézitek a Kódot? Ő se jóképű pasi, sőt ronda, ugye? Tehát akkor nem számít a külső, mi?
18/28 anonim válasza:
ssx44: Aki gazdag, az mindig talál csajt. Az egy dolog, h az ilyenek nem őt szeretik, és inkább háziqrvának nevezhetők, de legalább erre van lehetősége.
19/28 anonim válasza:
OK sracok... most kifogast kerestek vagy megoldast?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!