Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok dühös a mai lányokra szerintetek?
Az van, hogy már idegroncs vagyok az állandó külsőségek miatt, ami a lányoknak annyira fontos. Értem ezalatt, hogy egy jó pasival minden lány sokkal kedvesebb a facebook-on meg a való életben is, míg egy csúnya srácot lenéznek, kigúnyolnak meg bunkón, durván bánnak ezekkel a srácokkal, pedig szerintem nem is érdemlik meg. Csak, mert csúnya valaki nem kéne lenézni, bántani, mert egy csúnya embernek is lehet szíve, nem csak a jó pasiknak meg a lányoknak.
Érdekes, amikor kamu face-ről írok lányoknak, egyből többen érdeklődnek felőlem, mert nem tudják hogyan nézek ki, de amikor a rendes fb-ről írok, akkor ugye lájták a képemet és 99%-ban még csak vissza sem írnak egy sziát sem. Akkor sokan itt hazudják, hogy nekik nem a külső számít, a fenéket nem, ja és elmondanám, hogy még csak nem is vagyok egy ronda srác, inkább átlagos kategória, nem is egy lány tartott már helyesnek, persze ők ritkák manapság. A többség csak a jó pasikat veszi emberszámba.
nem lehet par mondatban, nekem is hetek kellettek mig felfogtam
a lenyeg hogy legyen pozitiv velemenyed sajat magadrol, a csajoknak van 6-ik erzekuk es egybol kiszurnak ha gyenge vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!