Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogosan vagyok dühös a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok dühös a mai lányokra szerintetek?

Figyelt kérdés

Az van, hogy már idegroncs vagyok az állandó külsőségek miatt, ami a lányoknak annyira fontos. Értem ezalatt, hogy egy jó pasival minden lány sokkal kedvesebb a facebook-on meg a való életben is, míg egy csúnya srácot lenéznek, kigúnyolnak meg bunkón, durván bánnak ezekkel a srácokkal, pedig szerintem nem is érdemlik meg. Csak, mert csúnya valaki nem kéne lenézni, bántani, mert egy csúnya embernek is lehet szíve, nem csak a jó pasiknak meg a lányoknak.

Érdekes, amikor kamu face-ről írok lányoknak, egyből többen érdeklődnek felőlem, mert nem tudják hogyan nézek ki, de amikor a rendes fb-ről írok, akkor ugye lájták a képemet és 99%-ban még csak vissza sem írnak egy sziát sem. Akkor sokan itt hazudják, hogy nekik nem a külső számít, a fenéket nem, ja és elmondanám, hogy még csak nem is vagyok egy ronda srác, inkább átlagos kategória, nem is egy lány tartott már helyesnek, persze ők ritkák manapság. A többség csak a jó pasikat veszi emberszámba.

2012. dec. 2. 16:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
75%

Röviden, tömören: Nem.

Ócska, siránkozós, szánalomra méltó közhelyhalmaz, amit leírtál, nem a valóság.

2012. dec. 2. 16:29
 2/24 anonim ***** válasza:
Én ezt nem tapasztalom, mert szerencsére jó géneket örököltem, de igazad van! Szinte már vicces, hogy lehetek velük akármilyen bunkó, még akkor is kedvesek maradnak és bármiben benne vannak míg egy két rendes sráccal meg úgy bánnak mint más a kutyájával sem.(na jó, a kutyával is jól kell bánni, ez csak hasonlat volt:D) 24F
 3/24 anonim ***** válasza:
82%

1) szakadj le a Facebookról és mindjárt jobb életed lesz

2) még szerencse, hogy neked nem a külső számít, így a legcsúnyább lányoknál próbálkozol. Vagy mégsem? Ki érti ezt...

3) senki nem mondta, hogy a külső nem számít, elvégre ismeretlenek közt az egyetlen ami számíthat az a külső. Hiába vagy te intelligens vagy kedves, az nemigen látszik rajtad elsőre.

4/24 anonim ***** válasza:

megértem a helyzetedet, és sajnos ez a többségnél tényleg így van. én ugyan lány vagyok, de én se vagyok szép. nem is volt barátom 23 éves koromig. én elfogadtam ezt ,aztán csodák csodája, lett barátom, és a mai napig együtt vagyunk.

hidd el neked is lesz barátnőd, csak lehet nem az ilyen fiatal lányoknál kellene keresgélned, hanem vmivel érettebb korosztályból, akiknek nem számít annyira a külső.

2012. dec. 2. 16:30
 5/24 anonim ***** válasza:

ma 16:29:

A csúnya lányoknak se kellenek a ronda fiúk... tapasztalat :(

2012. dec. 2. 16:32
 6/24 anonim ***** válasza:
69%

Először is, amikor egy idegen meglát élőben, vagy a képedet, az első benyomást úgyis a külsőd határozza meg. A belső értékek megismeréséhez idő kell, a külsőkéhez elég egy pillantás is. Ez ellen nem is nagyon lehet tenni, legfeljebb arctalan ismerkedés a neten.

Másodszor, a fészbúk nem épp egy jó hely az ismerkedésre. Erre vannak olyan oldalak, amik konkrétan ezzel a céllal lettek létrehozva.

Harmadszor, az idegroncs, depressziós, önsajnálkozó pasikra nem buknak a nők, akárhogy is néznek ki. Legyen önbizalmad, legyél határozott, ha nyitsz egy lány felé, ez alapvető!

2012. dec. 2. 16:34
 7/24 Hetési István ***** válasza:
Ugly, menj szépen játszani, homokozni, nincsen rád szükség. Amúgy én is azt tapasztalom, mint a kérdező. Álomvilágban él a legtöbb lány, mind azt hiszi jön majd a szuperszőkemagasszőrtelenkékszeműpáwavégtelenülhelyesszépfiú és akkor lesz egy jó nagy palotájuk, 2 luxusautójuk és élhetik azt az életet, amit a telenovellákban látnak a William Levys meg Fernadno Colungás, Facundo Aranas filmeken szocializálódott lányok. Aztán pár év múéva meg ha nem így alakulnak a dolgok, akkor visítanak, hogy nincs rendes pasi, vagyis a rendes pasi, amit előbb leírtam. Mert a nem ilyen jelzőkkel rendelkező pasi nem rendes pasi, hanem selejtesek.
2012. dec. 2. 16:48
 8/24 anonim ***** válasza:
Sajnos úgy van, ahogy a kérdező mondja, manapság sajnos minden lány ilyen felszínes. Ráadásul azt gondolják, h a ronda pasiknak nincs is lelkük, velük nyugodtan lehetnek bármilyen bunkók. Mintha főbenjáró bűn lenne az, h vki rondának született.
2012. dec. 2. 17:02
 9/24 Hetési István ***** válasza:
A rondaságról nem tehet egy pasi, nem ő kérte ezt. Mégis azt látom, hogy úgy veszik a lányok, hogy ez egy nagy bűn és meg sem kellett volna születniük. Ha humoros akkor sem veszik észre egy társaságban sem, nem ülnek mellé még a rendes lányok sem, hanem 1 szék távolság mindig kimarad. Ha összegyűlnek haverok meg 3-4 lány, akkor akármit is csinál, akárhogyan is hívja fel magára a figyelmet, akkor is csak reménytelen erősködésnek tűnik minden és beképzelt ocsmányságnak fogják hinni egy idő után. Kitörni lehetetlen, mert beskatulyáznak a külsőd alapján.
2012. dec. 2. 17:12
 10/24 anonim ***** válasza:

Hetési:

Én pontosan tapasztalom azt amit leírtál :(

2012. dec. 2. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!