Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogosan vagyok dühös a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok dühös a mai lányokra szerintetek?

Figyelt kérdés

Az van, hogy már idegroncs vagyok az állandó külsőségek miatt, ami a lányoknak annyira fontos. Értem ezalatt, hogy egy jó pasival minden lány sokkal kedvesebb a facebook-on meg a való életben is, míg egy csúnya srácot lenéznek, kigúnyolnak meg bunkón, durván bánnak ezekkel a srácokkal, pedig szerintem nem is érdemlik meg. Csak, mert csúnya valaki nem kéne lenézni, bántani, mert egy csúnya embernek is lehet szíve, nem csak a jó pasiknak meg a lányoknak.

Érdekes, amikor kamu face-ről írok lányoknak, egyből többen érdeklődnek felőlem, mert nem tudják hogyan nézek ki, de amikor a rendes fb-ről írok, akkor ugye lájták a képemet és 99%-ban még csak vissza sem írnak egy sziát sem. Akkor sokan itt hazudják, hogy nekik nem a külső számít, a fenéket nem, ja és elmondanám, hogy még csak nem is vagyok egy ronda srác, inkább átlagos kategória, nem is egy lány tartott már helyesnek, persze ők ritkák manapság. A többség csak a jó pasikat veszi emberszámba.

2012. dec. 2. 16:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Fú, igen, én is ronda vagyok, és a székkimaradásos dolog tényleg nagyon igaz. Még tömött buszon sem ül le mellém senki (itt most nem csak a lányokról van szó, hanem úgy általában senki.) Amúgy meg a lányok egy tál hernyóra inkább néznek, mint rám. És szinte hobbit űznek belőle, hogy minél durvábban utasítsanak el. Ilyen sors jut annak, aki tényleg rondának született. Bár én nem a lányokat vádolom ezért, hanem magamat, amiért ilyen génjeim vannak, és ilyen a külsőm.
2012. dec. 2. 17:23
 12/24 Hetési István ***** válasza:
Mindig azzal van tele itt a fórum, hogy ha nem nézel ki jól, akkor előbb ismerd meg a lányt és a belsőddel varázsold el. Ez nem igazén működik, vagyis nekem sosem vált be. Hiába kerülök a kiszemelt lány közelébe, hiába lökök neki bármi vicceset humorosat, ha véletlenül hozzáérek a hajához, már tol is el magától, hogy Pisttttaaa neeeee, ezt hagyjuk jóóóóóóó? Bármit is teszel és próbálod megismerni, mindig akadályba ütközöl. Mindig leépítenek valamivel, hogy ma nem lenne jó, meg menj el, mert beszédem van ezzel meg azzal a barátommal, barátnőmmel. Én bármit is teszek, nem érek révbe.
2012. dec. 2. 17:30
 13/24 anonim ***** válasza:

"ha véletlenül hozzáérek a hajához, már tol is el magától, hogy Pisttttaaa neeeee, ezt hagyjuk jóóóóóó? "

Na jóóóó, nekem most lett végem.:'DDDDDDDDD Ember, túlzottan vizuális vagyok! Muszáj volt? XDDD

Gondolom úgy közeledsz, mint egy igazi nyomorék, ezért veszed el a kedvét mindenkinek. Már a leírásod alapján is süt belőled az alárendeltség. Így nem lehet NŐT szerezni. Ennyi.

2012. dec. 2. 17:35
 14/24 Hetési István ***** válasza:
Nem úgy közeledek mint egy alárendelt. De én is tapasztalom, hogy ha egy buszon ahol van vagy 60 hely, akkor 59 foglalt, egyiken én ülök, akkor egy újabb megállóban felszáll 20 ember, abból 12 pl lány, akkor inkább végigállnak 10-15 kilométert, mintsem egyik is leüljön mellém. Pedig elhihetitek, hogy nem vagyok leprás, nem vagyok büdös, mert minden nap tiszta jófajta új ruhákat veszek és minden nap kétszer mosdok. Ennek ellenére, ha vagyunk egy térben, pl 20 ember, akkor az összes légy! (komolyan) mind rám száll és alig bírom elhajtani őket. Odavannak értem. Pedig tiszta vagyok. Eddig is utáltak a lányok, de amikor ezt még látják is, akkor mind azt mondják, hogy Pista téged csak a legyek bírnak, oda vannak érted. Hiába próbálok kitörni ebből, más ruha, sport stb, mosolygás mindig, akkor is csak gúny tárgya vagyok és megint rám szállnak másnap is a legyek.
2012. dec. 2. 17:40
 15/24 anonim ***** válasza:

Kérlek, mondd, hogy csak trollkodsz! :D

Ha ápolt vagy, jól öltözöl, és sportolsz, akkor mégis hogy lennél csúnya?

Igenis alárendelt vagy, mert így kezeled magad. Igaziból a saját gúnyod tárgya vagy, és ez kiül rád. A többi ember pedig látja, hogy valami nem stimmel.

2012. dec. 2. 17:46
 16/24 anonim ***** válasza:

Sajnos szerintem nem trollkodás. :D

Én is ápolt vagyok, igényesen és stílusosan próbálom megválogatni a ruháim, és én is sportolok. A lányok meg undorodnak tőlem, szóval igen is vannak ronda pasik.

2012. dec. 2. 17:52
 17/24 anonim ***** válasza:

# 16!

Nem küldenél egy jól sikerült képet priviben? Nem tudom elképzelni, hogy mi lehet olyan ronda ilyen esetben.

Amúgy van egy fiú ismerősöm, aki rondának érzi magát, ő is siránkozik, pedig 10-es skálán szerintem egy jó erős 8-as. Szval ez ilyen.

2012. dec. 2. 17:53
 18/24 Hetési István ***** válasza:
Én ráadásul kövér sem vagyok és vékony gereblye sem. Van rajtam 3-4 kiló túlsúly, de ettől még sportosnak számítok. De nem változik semmi sem, mintha nem érdekelné a mai lányokat az sem, ha egy pasi sportos, nem is annyira alacsony, 176 cm, rendes, viszonylag okos. Ezek a dolgok valahogy nem számítanak.
2012. dec. 2. 17:55
 19/24 anonim ***** válasza:

# 18

Okosnak nem igazán tűnsz a kérdéseid alapján.

De ha még a tested is oké, alacsony sem vagy, akkor mégis mi lehet benned taszító? Össze van nővel a szemöldököd egy csíkká, vagy golflabda mérető bibircsók van az orrod hegyén? :D

2012. dec. 2. 17:56
 20/24 anonim ***** válasza:

kerdezo ( es meg eleg sokan) foloslegesen rinyalsz...

regebb en is ilyen voltam, reggeltol estig tudtam nyafogni hogy a csajok igy, a csajok ugy

aztan 1 gyerekkori haverommal egy helyen keztund melozni( aki mellesleg szuletett nocsabasz) es el lassan elmagyarazta hogy mi hol merre, mit kellene valtoztatni magamon, hogy kell beszelni a csajokkal, stb

es kerdezo kepzeld, 70% csak hozzaalas kerdese, ha nyafogas helyett kijelentened hogy te FERFI! vagy mar sokkal masabban neznek rad a csajok

nekem sem volt evekig senkim, most meg oda jutottam hogy neha a csajok kezdemenyeznek, pedig most is ugyanaz az arcom van

2012. dec. 2. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!