Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúknak miért nincs valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak miért nincs valami "iskola", ahol csajozást tanulnának?

Figyelt kérdés

Amennyire látom, a jelenlegi fiatal srácok egy jó nagy része kórosan önbizalomhiányos, túlérzékeny, nem tud közeledni a csajokhoz. 20 éves vagyok, jómagam is ebbe a kategóriába tartozom.

Régen az apák bordélyházba járatták a fiaikat, hogy ne legyen para, amikor élesben megy a dolog. Hogy ne égjenek be a lányok előtt. Régen a fiúk bandákban jártak, mint ahogy falukban most is teszik, és nem a lányok hordták a nadrágot.

Mi történt, hogy ennyire megfordult a dolog? Csak én látom rosszul? Szerintem manapság néhány -hamis képet mutató- hollywood-i mozifilmen kívül semmi nincs, ami mintát adna a fiúknak. Az történik, hogy a lányok -természetes ösztöneiknek engedelmeskedve- továbbra is a legmagabiztosabbat, legmacsósabbat választják - aki történetesen nagyrészt a legbunkóbb, legszemetebb is. A jófiúk, bármilyen normálisak, esélytelenek. Kivéve, ha jó testi adottságokkal születnek.

De javítson ki, aki szerint nincs igazam.

2012. nov. 30. 22:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mert ezt nem lehet bemagolni, a csajozáshoz intelligencia szükséges, ha a dolog pszihikai okait nézzük. És persze a kémia, de nem sulis módra :)
2012. dec. 1. 09:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Meg lehet tanulni módszereket, de úgy sem ezen fog múlni. Én kb. mindent elolvastam, amit lehetett a témában, de továbbra is ott tartok, hogy 26 évesen nem volt egy kapcsolatom sem.
2012. dec. 1. 09:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Azért nem volt kapcsolatod 26 évesen, mert gyakorlat kérdése az egész.Spontán szóbaelegyedések, bárhol a titka az egésznek meg a beégések felvállalása(mindez persze mindhiába amig ki nem alakul egy jó stilus).
2012. dec. 1. 10:30
 14/14 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Az a baj, hogy az én stílusom "jófiús", tehát olyan, ami alapból taszítja a lányokat. De nincsenek problémáim a spontán szóba elegyedésekkel, és még a beégéseket is szoktam vállalni. Viszont mondjuk nem nézek ki jól, és többek között ennek is betudom az eddigi rengeteg visszautasításom. De mindegy, majd előbb-utóbb akadni fog valami.
2012. dec. 1. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!