Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent vajon ez?
Figyelt kérdés
Néha-néha óra közben rám szokott nézni egy lány akibe szerelemes vagyok. Mit jelent ez??2012. nov. 16. 15:01
1/9 anonim válasza:
Azt, hogy holnap hármasod lesz a lottón, de a nagyanyád elveszti a szelvényt, miközben májkrémet vesz a Spárban.
2/9 anonim válasza:
Előző, nem rossz!:D Azt, hogy nem vesz levegőnek:) Jöjjél rá:D Mi innen hogy ítéljük meg, hogy "szerelmesen" néz -e rád te!:D :))
3/9 anonim válasza:
#2 vagyok
Szóval ez még nem jelent semmit
4/9 anonim válasza:
megin én, szóval szerelmi téren nem jelent semmit se még
5/9 anonim válasza:
azt, hogy érdekes az ablak mögötted
6/9 anonim válasza:
Vagy azt keresi, hogy honnan jön az a büdös.
7/9 anonim válasza:
Istenem, annyira fájnak a normális válaszok? Tisztelet a kivételnek (meg annak is, aki nem az, csak nehogy már szegény srácon röhögjünk itt)
Lehet, hogy tudja, hogy szerelmes vagy belé.
Az is lehet, hogy tetszel neki.
Lehet, hogy mindkettő, DE az is lehet, hogy egyik sem...
Kezdj beszélgetni vele! Később hívd el valahová, satöbbi... hány éves vagy amúgy?
9/9 anonim válasza:
1lány bizony-bizony tudja érzi ösztönösen benükvan ha 1fiu stiröli ha szerelmes belé a gényükbe van 1szoval nyugodtan meny oda hozzá ő mártudnifogja mitakarsz persze azért finomantálald asztse ártanatudnihogy a lány hogy viszonyul hozzád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!