Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon mik a szándékai velem? 21/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mik a szándékai velem? 21/L

Figyelt kérdés
3 hete találkozgatok egy sráccal. Eddig nagyon szépen viselkedett, nem volt tolakodó, de mindig keresett, hívott randizni. 2 napja felmentem hozzá filmet nézni. Akkor csókolt meg először, megölelt, meg ilyesmi. Aztán elkísért haza, amikor elköszöntünk, akkor is megcsókolt és mondta, hogy majd akkor találkozunk. Azóta nem írt, pedig ma írtam neki facebookon és láttam, hogy megnézte. De nem válaszolt semmit. (az is igaz, hogy nem kérdeztem semmit, csak leírtam, mi történt velem előző este). Aggódnom kellene?
2012. nov. 3. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:
nem feltétlen
2012. nov. 3. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj, biztosan jelentkezni fog. Csak valószínűleg neki is dolga van, nem érkezett válaszolni stb. Komolyan mondom, nem értem a nőket. Ha nem keresik őket, az a baj, ha keresik őket, az a baj. Most komolyan: mit szólnál ahhoz, ha állandóan a nyakadban lihegne a srác?
2012. nov. 3. 21:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem tetszene, ha állandóan a nyakamban lihegne és ezt ő is tudja... Mondjuk éppen ma hallottam egy közös ismerőstől, hogy nagyon bejövök neki. De mivel nekem is tetszik, kezd egyre fontosabb lenni, nagyon rosszul érintene, ha ez nem alakulna jól. És ilyenkor az ember minden kis apróságon aggódni kezd.
2012. nov. 3. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!