Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet észrevenni, hogy a srácnak komolyak a szándékai velem és nem csak le akar fektetni?
Még csak 2 hete járunk.Barátainak pár napja mutatott be (elég kíváncsiak voltak rám), de addig úgymond titkolódzott.Szinte minden nap, mikor itthon van találkozunk, órákat töltünk együtt.Minden nap beszélünk valamilyen formában (telefon, msn, sms vagy találkozunk).Sokat bókol (szép vagy, gyönyörű vagy,hihetetlen vagy, megőrjítem,elbűvölöm).Mostanában el kezdett taperolni, lehet hogy r*bancnak tartotok, de egy darabig hagyom mindig mert jól esik.De ez után mindig megbánom,ha mondom is hogy nem kellett volna hogy hagyjam, mindig bocsánatot kér.
L18
1-2%-nál többen vagyunk!
És a kérdéshez, majd kiderül.
Én is ugyan ebben a helyzetben vagyok...csak mi már másfél éve vagyunk ha alkalom adja együtt ... de nem megyünk el sokáig max csak ruhán keresztül tapi tapi,de viszont engem is egyszer megujjazott .... ak sztem azt hitte más máskor többet is fogok hagyni,ez volt pont egy éve ,de most már ezt sem hagyom csak tapi tapi,ha még lesz velem ezek után is sztem nem csak leakar fektetni!!!!
te is hagyjál neki bizonyos doldokat,hogy azért ne legyél neki unalmas és ha bir várni aknem csak azt akarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!