Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudod, hogy mik a szándékai veled?
Ha elkezdesz beszélgetni egy fiúval, akivel kölcsönösen tudjátok már, hogy tetszetek egymásnak, találkoztok párszor, sétáltok és beszélgettek, van valami jel amiből tudod, hogy komolyan gondolja veled vagy csak le akar fektetni?
Fiúk, mi az amivel esetleg utaltok rá, hogy nem akartok semmi komolyat? Vagy ha tényleg kapcsolatot akartok, akkor hogy viselkedtek, hogy a lány tudja mi a helyzet?
Köszi előre is a válaszokat!! És kérlek, csak normális hozzászólások érdekelnek.
Fiú vagyok. Figyelni kell a szemünket... Olyan, mint egy mérce. És itt vannak a fokok, hogy mit néz, mit jelent:
...*_*... <--- Komolyabban is érdekled.
( . Y . ) <--- Megfektetne.
Nagyjából ennyi. Egy szimpla beszélgetésnél ennyit tudhatsz meg.
Köszi az eddigi válaszokat!! =)
Igen, ő hívott el eddig 2x, sétáltunk és beszélgettünk. Olyanokat is kérdezett, hogy hogyan viselkedek egy kapcsolatban ha összeveszek a másikkal (megbeszélem vele vagy cirkuszolok), szoktam e ill. tudok e főzni, hisztis vagyok e stb.
És amikor találkoztunk azt vettem észre, hogy néz folyamatosan a szemembe és csillog a szeme, meg mosolyog, de nem szól semmit csak néz mélyen a szemembe.
Viszont annyira zavarban voltam, hogy sajna megcsókoltam ilyenkor, pedig nem tudom, nem e itt rontottam el?
Komoly dolgot is szeretne vagy csak le akar fektetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!