Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalhat a barátom? Mik a jelek ilyenkor? Miből lehet észrevenni, ha viszonya van?
Mostanában feltűnően kedves, de ezt csak az utóbbi hetekben csinálja, és állandóan mondogatja, hogy szeret, meg hogy nem akar elveszíteni soha, és milyen fontos vagyok neki, pedig korábban ilyeneket csak nagyon-nagyon ritkán mondott. Szinte soha. Most meg napi szinten, sőt, van hogy naponta többször is.
Az elmúlt 2 hónapban nem nagyon voltunk együtt, általában talált valami kifogást, hogy éppen miért nem tud átjönni, és mindig visszamondta, mikor együtt töltöttük volna az estét... most viszont állandóan jönne, mindig mondja, hogy menjek át, vagy hadd jöjjön át ő, és egyfolytában bizonygatja, hogy mennyire kíván, mennyire szeret velem lenni, stb. Annyira hevesen "nyomul", hogy az már gyanús.
Elmúlt 2 hónapban sokszor telefonált valakivel, ha rákérdeztem, sose mondott semmi konkrétat, csak hogy haverja hívja, de olyankor mindig kiment a szobából telefonálni, és csak utána jött vissza. Sosem mondta, hogy ki volt az, mindig elintézte annyival, hogy "csak egyik haverom". Abban az időben, ha ez a "haver" hívta, mindig sürgősen fel kellett vennie, mostanában viszont már jó párszor előfordult, hogy láttam, hogy hívják, de ő csak kinyomta a mobilt, és mikor kérdeztem, ki volt az, mindig olyanokat felelt, hogy "senki" meg hogy "nem fontos", meg "haverom, de majd visszahív", vagy ilyeneket...
Ahhoz képest, ahogy az elmúlt 2 hónapban viselkedett, nagyon látványos most ez a bújás, "nyalizás", és nem tudom hová tenni, csak arra tudok gondolni, hogy talán félrelépett és most mardossa a bűntudat. :S
Vagy csak én kombinálom túl?
Szerintetek? :S
A hívogatások lehetek valami nő is, de sok más ok is.
A mostani változásnak is sok oka lehet, pl. féltékeny :) de elképzelhető egymásra épülő verzió is, pl. volt valami gondja amiatt sokat gyötörte magát, aztán miután elintézte rájött, hogy nem foglalkozott veled és most pótol, stb.
szerintem ne faggasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!