Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány a suliba. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány a suliba. Mit tegyek és hogyan?

Figyelt kérdés
Lány 15 én 17..egy suliba járunk..és mindig szemzünk köszönünk is egymásnak mivel pár hete beszélgettünk de nagyon keveset..ezért is köszönünk már....és szeretnék többet beszélni vele..vagy ráírni vagy vmit ..mert tetszik és állítólag én is tetszek neki..Mit tehetnék?

2012. nov. 24. 22:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia! Én is egy ilyen helyzetben vagyok, még a kor is stimmel, annyi különbséggel, hogy én vagyok a lány. :D

Én nagyon örülnék neki, ha az a fiú odajönne, beszélgetne velem stb. Szóval ha tényleg tetszel neki, akkor menjél oda hozzá, és nyugodtan beszélgess vele. Ha meg annyira nem is vagy biztos, akkor is legyél bátor! :)

2012. nov. 24. 22:28
 2/11 A kérdező kommentje:
véletlen nem te vagy az a lány? :DDDD nem bezséltünk sokat..
2012. nov. 24. 22:35
 3/11 A kérdező kommentje:
véletlen bezsélgettünk..illetve szünet volt és osztálytársával beszéltem....és ő is odajött ..
2012. nov. 24. 22:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Jaja, beszélgess vele... először a suliról, aztán ha jól megy, akkor megkérdezheted, hogy mi a kedvenc akármije, kérd ki a véleményét a dolgokról...

A végén meg hívd el randira, beszéljétek meg pontosan az időpontot/helyszínt és puszival köszönj el! :)

Élőben, ne fészbukon! :)

Majd írd meg privátban, hogy hogy sikerült! :D

2012. nov. 24. 23:04
 5/11 A kérdező kommentje:
jól van..rendben és köszi...randi még várhat..először ismerjük meg egymást jobban :D
2012. nov. 24. 23:11
 6/11 anonim válasza:

Szia! Ha tetszetek egymásnak akkor nyugodtan menny oda hozzá és hivd el beszélgetni, hidd el nem fog elzavarni.:) A legfontosabb hogy ismerjétek meg egymást előszőr, másodszor kérdezgesd hogy mit szeret csinálni, mi a kedvence ebben-abban,hogy megy neki a suli, mivel idősebb vagy valószinűleg tudsz neki tanácsot adni ha rászorul, olyan témáról beszélgess vele ami őt is érdekli, és mindketten ki bontakozhattok egymás előtt.

Ne legyél szégyenlős, mert az nem nagyon nyerő :) és ha már nagyjából túl vagy ezeken akkor jöhet a csók is akár. Mióta ismeritek egymást? ez is fontos. 19 éves nő vagyok, egy-két tapasztalatom már van. ha tanács kell irj privben.

2012. nov. 26. 15:43
 7/11 A kérdező kommentje:
háát köszi szépen amit írtál...majdnem egy regény de kszi még1x.. háát annyira nem ismerjük egymást..1x beszéltünk suliba véletlen szóval annyi kb h köszönő viszonyba vagyunk MÉG...most jött gimibe amúgy
2012. nov. 26. 15:59
 8/11 anonim válasza:
Nincs mit :) Az már jó ha beszéltetek. Menny oda hozzá nyugodtan, hidd el nem lesz semmi gáz, mindig a fiúnak kellene meg tennie az első lépést. Most ez rajtad áll leginkább, utána könnyebb lesz. Velem is volt hasonló a suliban még annó és a srác oda jött persze már akkor mi is ismertük egymást valamennyire de nem nagyon, beszélgettünk, aztán már egy idő után felszabadultam és oda mentem én is hozzá, idő után meg össze jöttünk. :) Bocsi hogy megint regényt irok de ezt nem lehet 2 mondatban leirni. Hivd el sétálni, elsőnek az is nagyon jó, és beszélgess vele!!! Én mostani párommal aki már a vőlegényem még mostanában is elmegyünk sétálni 1 éve vagyunk együtt, együtt is lakunk, nálunk még ez mindig meg van, ő 21 éves. Sikerűlni fog ne aggódj!! Szoritok :)
2012. nov. 26. 17:25
 9/11 A kérdező kommentje:
megint köszi szépen :D és nem gond ha regéynt írsz.nem azért írtam... nem pesten lakik az a baj..40 kmre...arra is gondoltam h ráírok facen de inkább nem...az túl puhap*csös lenne ..ha érted mire gondolok
2012. nov. 26. 18:15
 10/11 anonim válasza:
Értem mire gondolsz :D Szerintem hivd el sétálni tényleg, legalább dumcsiztok egy jót. :) Ha már meg volt a találka és jól sikerűlt akkor irhatsz neki facén pl: jó volt beszélgetni, reméled hogy máskor is elmegy veled stb... bókolj(de ne vidd túlzásba), azt szeretik a csajok. tapasztalatból irom le ezeket, remélem segitettem valamennyire neked.!:) Majd azért meg irhatnád privibe hogy hogy sikerűlt a randi, kiváncsi vagyok :)
2012. nov. 26. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!