Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúknak miért nincs valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak miért nincs valami "iskola", ahol csajozást tanulnának?

Figyelt kérdés

Amennyire látom, a jelenlegi fiatal srácok egy jó nagy része kórosan önbizalomhiányos, túlérzékeny, nem tud közeledni a csajokhoz. 20 éves vagyok, jómagam is ebbe a kategóriába tartozom.

Régen az apák bordélyházba járatták a fiaikat, hogy ne legyen para, amikor élesben megy a dolog. Hogy ne égjenek be a lányok előtt. Régen a fiúk bandákban jártak, mint ahogy falukban most is teszik, és nem a lányok hordták a nadrágot.

Mi történt, hogy ennyire megfordult a dolog? Csak én látom rosszul? Szerintem manapság néhány -hamis képet mutató- hollywood-i mozifilmen kívül semmi nincs, ami mintát adna a fiúknak. Az történik, hogy a lányok -természetes ösztöneiknek engedelmeskedve- továbbra is a legmagabiztosabbat, legmacsósabbat választják - aki történetesen nagyrészt a legbunkóbb, legszemetebb is. A jófiúk, bármilyen normálisak, esélytelenek. Kivéve, ha jó testi adottságokkal születnek.

De javítson ki, aki szerint nincs igazam.

2012. nov. 30. 22:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne csajozós suli, ők a PUA-k. A gond csak az, hogy költségtérítésesek és nem feltétlenül garantálják az eredményes vizsgát.
2012. nov. 30. 22:22
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

Hogyne. El is képzelem, hogy az "iskolából" hazafelé milyen párbeszédek lesznek:

- Basszus, holnapra esszét kell írnom a legjobb leszólítószövegekről, és még semmit sem készültem a jövő heti csókolózás gyakorlatra.

- Nem baj Béla ha a gyakorlatból 2-est fogsz kapni, majd jól bes.ggeled az illemtant, így felhozhatod magad 4-esre is. Viszont én a közösülés szigorlattól nagyon parázok, mert a gyakorlaton is 2x mellément, 1x pedig a rossz lyukba és csak Gáza bácsi segítségével sikerült betalálni.

Nőjetek már fel, és legyetek annyira életképesek, hogy legalább az ilyen alapdolgokat önállóan tanuljátok meg, ne kelljen már ide is iskola!

2012. nov. 30. 22:29
 3/14 anonim ***** válasza:
2012. nov. 30. 22:37
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

De hisz van iskola, csak ezt fel kell ismerned. Az ilyen randiguru ganékat érdemes hagyni, mert előre bebiflázott ostobaságokkal tömi az agyadat. Nem kell ez neked.

Jobb ha nőn hegyezed ki a farkad, nőn élesíted a párválasztási érzékeidet. Ezt pedig csakis prostikkal tudod megtenni. Vagy ha még 20 alatt vagy ,akkor nyaggasd az osztálytárs tojókat. De sokak már kinőttek ebből a korból, de azért még B-szatlanok. Ahogy írod is kérdező, tudták ezt régen is, hogy prostituáltakkal kell kíműveltetni a pályakezdő farkakat!

Egyszerűen minden nő más, benne kell lenned az élethelyzetben, hogy lásd, mire jók.

2012. nov. 30. 22:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
2-es. Ez egy nagyon frappáns, vicces válasz, pont most röhögtem ki ,és abbahagytam. Most komoly leszek. Hidd el, hogy nem mindenki volt annó tizenéves korában bandázós, bulizós, közösségi csapatjátékos ember. Voltak akik kimaradtak az efféle bulikból. Vagy mert sportkarrierre gyúrtak, vagy mert a szüleik telenyomták őket különórákkal,hogy tanuljanak, legyen valami esetleg belőlük ha már olyan seggülék, hogy akadozva meg egykét tantárgy satöbbi, vannak akik útálták a partydrogokat meg az iszákosságot, és nem jártak társaságba. Iskolás időszakban pedig ezek az ilyen emberek abszolút nem nagyon kerültek női társaságba konkrétan ÚGY! Nem volt mint gyakorolniuk, nem sajátították el a nők agyi kapacitását, hogy mit várnak el, mi jön be nekik, mi nem. Fingjuk nincs az egészről, lövésük sem érted? AZtán elteltek az évek, az illető továbbtanult, lehetőleg nem nappalin, megin magány, semmi komoly női közeg, és tessék. Mitől kéne tudnia, hogy mi kell egy nőnek. Mitől kéne tudnia, hogy hogyan álljon hozzá a nőhöz, hogy bevágódjon nála? Ezt most főleg a belső tulajdnságokat illetően írom. A külső az igényszint kérdése, az más téma, ne ide. De bizony valahol az ilyen elcsúszott embereknek is csak kéne valami támpont, valami fogódzkodó, hogy mi merre hány méter a pina felé. Azok, akiknek olyan mákerek voltak, hogy sorra jöttek a jó szituációk, jó közösségek, azok könnyen verik magukat,hogy húde királyul ment nekik minden. Elárulom, úgy nem nagy show.
2012. nov. 30. 23:08
 6/14 anonim ***** válasza:

Hát igen, ez így van. És megmondom őszintén, marhára irritáló, amikor az ilyenek osztják az észt másoknak. Holott lehet, hogy a csajozáson kívül a másik mindenben felülmúlja őt.

Kérdező, privátban küldök neked egy linket!

2012. nov. 30. 23:53
 7/14 A kérdező kommentje:

Utolsó: köszönöm a linket, mindjárt megnézem! De előbb válaszolok:

Természetesen nem úgy képzelem el ezt a dolgot, mint egy hagyományos "iskolát", esszékkel, dolgozatokkal. Valami közösségi klubra gondolok. Valami fiúegyletre, vagy akár olyan tantárgyra, ahol a másik nemmel való sikeresebb kommunikációt tanítják. Mert valóban sokszor elbeszélünk egymás mellett, egyszerűen az eltérő agyberendezkedésünk miatt.

Ahogy az is igaz, hogy nem mindenki tanul ebbe bele. Mélységesen egyetértek az utolsóval. Pontosan ilyen srác vagyok én is: nem vagyok bandázós, átmentem pár rossz dolgon, kimaradtak a társaságok, bulik. A korosztályomban meg már természetesnek számít, hogy mindenki kefélt már, fel se merül már senkiben olyan, hogy valaki szűz lenne. Jó, jó, és oké, hogy sok év telt el, de ettől nekem még ugyanúgy nem volt alkalmam és nem tanultam bele, most meg már egyenesen cikinek érzem sokszor, ha egy lány felé akarok közeledni. Sokukon látszik, hogy már sok mindent láttak, én meg sokszor inkább kívül maradok a játékon, semmint, hogy a bénaságommal beégjek. Szerintem sokan ezt csinálják, mint én. Aminek megint az az eredménye, hogy a néhány rutinosra jut minden nő. Egyébként akárki akármit mond, szerintem a legtöbb esetben ez nem egyéni érdem, mármint, hogy ki mennyire sikeres ebben. Eleve sokat számítanak a testi adottságok. Egy nagynövésű, jóltáplált gyereknek eleve több az önbizalma.

Én úgy gondolom, hogy amolyan "férfiklubok" kellenének, ahol nem csak ezt, hanem sok más dolgot is tanítanának, pl. tábori életet, túlélési ismereteket, nagyjából úgy, mint egy katonaságban a kiképzés. De úgy, hogy erre a témára is kitérjenek.

2012. dec. 1. 00:16
 8/14 A kérdező kommentje:

Egy nagyon banális példa: én sokáig abban a gyerekmesében éltem, hogy egy lánynak az kell, hogy a fiú kedves legyen vele, tenyerén hordozza, és egyben önmagát adja. A nagy lóf*szt. Saját káromon és tanácsokból és életpéldákból kellett nagy nehezen megtanulnom, hogy kifejezetten előnyös, ha néha kicsit aláteszünk a lánynak, de sokszor a kifejezetten bunkó embereket szeretik. És erre senki nem hívta fel külön a figyelmemet.

Szerintem sok embernek sokat jelentene, ha nem úgy nőne fel, hogy nem tanult meg teljesen a nők nyelvén és nem felnőttkorában látná ennek a kárát.

2012. dec. 1. 00:21
 9/14 anonim ***** válasza:
Valamiért ezek a bájgúnár negéd édeskedős lovergyerekek mintha a Johnie Deppes Don Juanon nevelkedtek volna.Ott valahogy filmben megy ez a nyál stílus,de valóságban legalább annyira életszerűtlen,mint Rambo aki egyedül tárazás nélkül darálja le egész Pakisztánt.
2012. dec. 1. 00:42
 10/14 anonim ***** válasza:

ez marhaság.

a fiúk többségének nem kell ilyen segítség, maguktól találnak csajt, csajokat.

lúzerek meg mindig is voltak, de ők a kisebbség. Csak valamiért ezen az oldalon nagyon sok ilyen lúzer van, és az ilyenek osztják az észt a csajozós, szexes kérdéseknél :D

2012. dec. 1. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!