Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek valakivel a netről csak szex céljából?
Figyelt kérdés
Nem fizetősre gondolok, hanem megbeszélitek, hogy nem lesz több. Volt ilyen lehetőségem, rég voltam nővel, és a munkám miatt nincs is sok időm ismerkedni. De ki tudja, hogy épp nincs-e valami betegsége.2012. nov. 26. 18:42
11/23 anonim válasza:
10. nem. csak nem csinálom fűvel-fával, ahogy te. te csak lenézni tudod azt, aki nem úgy gondolkodik, ahogy te, szánalom vagy. aki nem csinálja fűvel fával, az impotens? undorító vagy! szexelj kedvedre, ha neked csak az kell, de én ilyet nem csinálok, nem süllyedek állat szintre, mint te.
12/23 anonim válasza:
10-es, ha férfi vagy, akkor hímringyó vagy? ha lány, akkor meg q.va? csak válaszoltam abban a stílusban, ahogy te is írtál. de egyértelmű, ha kettő közül vagy vmelyik.
majd akibe szerelmes vagyok, azzal összejövök szex céljából. de te erre nem tudsz gondolni, mert az orrodig nem látsz, elképzelni nem tudod, h ilyen is van, és hogy ez teljesen normális.
14/23 anonim válasza:
Volt rá példa 1x!
Azóta sem, de nem is hiányzik
15/23 anonim válasza:
igen. betegségektől meg ugyanúgy kell félni, ha valakivel nem a netről jössz össze. gumit kell húzni!
17/23 anonim válasza:
Igen. De szerintem a férfiak 99% összejönne.
18/23 anonim válasza:
Hat ezt a kérdést mindennap felteszik másképp fogalmazva..
19/23 anonim válasza:
Inkább a nem mellett voksolok, mert veszélyes játék :)
20/23 anonim válasza:
Én lány vagyok , pont ilyesmi kapcsolatot keresek :) elvileg mindenhol lehet ismerkedni úgyhogy szexkapcsolatot keressel... de sztem is neten megy a legkönnyebben...szóval szerintem sokan keresnek így itt:)nyilván félni kell a betegségektől -én is félek...de az a helyzet, hogy ha esetleg buliban szedsz fel valakit úgyanúgy meg van rá az esély, sőt ha hosszabb távra tervezzel akkor is ,ki tudja , h az a csaj akit megismerél előtte hány pasival volt szóval ez mindig fenn áll ... ezért kell a gumi:D bár úgy azért annyira nem jó :/ de zerintem azért az elején kilehet így bírni aztán ...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!