Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg, hogy vannak, akik genetikai okok vagy betegség miatt vasággyal 50 kilósak, miért kell ezért már esélyt sem adni vagy kigúnyolni egy fiút, lányok?
Mert ilyen genetika nem létezik.
El lehet tolni a felelősséget magatokról olyan okokra, amikről "nem tehettek, de szenvedtek miattuk".
De az tuti, hogy olyan ember még nem született, aki normálisan edzett, normálisan kajált, kitartó volt, és nem ért el tisztességes fizikumot. (Legyen a célja fogyás, vagy hízás)
Kedves kérdező!
Én megértelek téged, mert hasonló cipőben járok. Ne foglalkozz azzal a sok bunkó beszológatóval, akik szerint csak lustaság, mert ők nem nem élték át és kivülről könnyű ugatni. (Bár kíváncsi vagyok, ha tényleg csak annyi, akkor miért van ennyi kövér ember, aki lusta lefogyni.)
Szóval nekem volt egy PTX-em, ami miatt nem sportolhattam, mert különben bármikor kiújjúlhatott volna, és nem mertem bekockáztatni, hogy ott maradok az edzésen. Így aztán én is igen vékony testalkatú vagyok. Engem is kigúnyoltak, piszkáltak, és rengeteg attrocitás ért, mert tudták, hogy nem akarok belemenni egy verekedésbe.
Ettől függetlenül azért csak lett párkapcsolatom, bár kétségtelenül nem volt könnyű. Volt több barátnőm is akik elfogadtak.
Sajnos az mint kiderült a feleségem viszont csak a pénzemért jött hozzám és addig kellettem csak neki, amíg jól ment, aztán rendesen kicsinált, és valójában sosem szeretett. Most viszont van egy barátnőm, aki tudom hogy szeret, és elfogad olyannak, amilyen vagyok. Őt egyáltalán nem zavarja. Szóval lehet találni olyan lányt, aki megért, csak te se légy telhetetlen és ne a mindenben tökéletes nőt akard. Szóval kitartás! Nem könnyű, de a világ már csak ilyen kegyetlen. Viszont nézd a jó oldalát, kisebb az esélyünk az infarktusra, jobb a szex, nem izzadunk mint a ló, nem kell aggódnunk a kaja miatt mert bármit megehetünk, stb. Én most már megpróbálom a pozitívumait nézni, és ha valaki beszólna (bár most már nem teszik) akkor csak annyit mondanék, hogy hiába irigykedik, én így érzem jól magam, mert szerintem sokkal jobb, mint kövérnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!