Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan ismerkedjek? Adjatok légyszíves tanácsot, mert gátlásos vagyok nagyon, hogy kezdeményezzek?
Figyelt kérdés
Dialízisre járok hetente 3x, plusz még suliba is (idén érettségizem), kicsit időzavaros vagyok emiatt, de nem ez a lényeg. Nem tudom ehhez, hogy viszonyulnak mások. Azt sem tudom, hogy kezdjek bele a dolgokba, mert pár éve vagyok csak olyan egészségi állapotban, hogy lányokkal ismerkedjek és eléggé el vagyok veszve. Amúgy külsőre nem látszik a dolog (jópár heg azért van), talán, hogy vékony vagyok, mert nem sportolhatok és alacsonyabb az átlagnál, de odafigyelek magamra, az öltözködésemre, hajamra, tehát igényes vagyok. Kérlek segítsetek! 20F2012. okt. 24. 16:38
1/7 anonim válasza:
Menj el egy szórakozóhejre és hívj meg egy italra egy lányt. Aztán ott már jön minden magától...
2/7 A kérdező kommentje:
még nem voltam szórakozóhelyen.....
2012. okt. 24. 16:44
3/7 anonim válasza:
Nem vagyok lány, de azért válaszolok. Nehéz dolgod van, mert a nők nagy része külsőre megy, és más nem is érdekli őket. És ugye a bunkók (magabiztos) férfiakat szeretik. Meg kéne találnod azt a kb. 1% normális lányt, aki még maradt. Talán interneten a legkönnyebb ismerkedni.
4/7 A kérdező kommentje:
Először megpróbálom az életben (már sok mindennel szembenéztem eddigi életem során, ha ez is kudarcot vall hát legyen) De ha mégsem sikerülne, interneten hol lehet ismerkedni?
2012. okt. 24. 16:47
5/7 J0keer válasza:
vannak barátaid?
Ha vannak majd ők segítenek.
6/7 anonim válasza:
Nekem a chat.hun sikerült pár éve egy kedves, értelmes lánnyal megismerkedni. De ahhoz az oldalhoz nagyon sok türelem és jó idegek kellenek, mert 90% nem normális ott, és évről évre egyre kevesebben vannak ott és egyre több a hülye. Társkereső oldalak közül talán a párom.hu a legjobb, de ott sosem voltam tag, csak nézelődni szoktam.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen vannak barátaim! Egyelőre még nem ajánlották fel a segítségüket ( igaz nem is kértem )
2012. okt. 24. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!