Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon hogy kezdeményezzek (akár csak barátságot)? 16 éves lány vagyok.
Figyelt kérdés
Ráírni nem merek a fiúra, de ezen kívül hogy vonjam magamra a figyelmét?2012. okt. 8. 11:33
1/8 anonim válasza:
Szerintem személyesen sokkal nagyobb sikered lenne!
Ha csak barátkozni akarsz, akkor nyugodtan kezdeményezz, de ha komolyabb kapcsolatot szeretnél, mindig bízd a fiúra az első lépést! ;)
Ha pedig nem szeded össze a bátorságodat és nem írsz, akkor felejtős a dolog! :/
19/L
2/8 anonim válasza:
Ha ráírni nem akarsz, akkor csak abban bízhatsz, hogy ismerősnek jelölés után visszaigazol. De ha ez nem történik meg, akkor már muszáj leszel levelet írni! (A bökést felejtsd el, baromság!)
4/8 anonim válasza:
Úristen hogylehet ez a legnagyobb gondod ebben a világban?!:D
5/8 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy ez a legnagyobb gondom a világon te idióta kis g**i? :)))) hidd el van ennél nagyobb problémám. ez cak egy kik**t kérdés... amúgy meg minek pazarlod az időd arra h ilyen kommentet írsz egy kérdéshez?? normális válaszokat vártam te fogyatékos, nem ilyen f**ságokat!köszcsá.
csak nem tudom nem fura egy fiúnak ha ráír egy lány azzal hogy szia mizujs?:O
2012. okt. 8. 17:38
6/8 anonim válasza:
de nagy a szád a neten, ne légy ilyen kemény mert kapsz egy ge.cigránátot a szádba
7/8 A kérdező kommentje:
miért ne szóljak vissza, ha valaki véleményem szerint alaptalanul és jogtalanul beszól?:)
2012. okt. 10. 16:27
8/8 anonim válasza:
Beszólt ugyan, de kultúráltan, nem használt trágár szavakat veled ellentétben, még ha kis *-oztad. Amúgy én azt javaslom, hogy esetleg bennt van valamilyen randi oldalon akár facebook-os akár más, akkor ott próbálj meg ráírni. Én is úgy ismerkedtem meg barátnőmmel, hogy rám írt egy randi oldalon. Egyébként szerintem facebook-on se annyira gáz ráírni, de szerintem ne jelöld be ismerősnek, mert lehet hogy zokon veszi, inkább csak írj rá simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!