Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Facebookon hogy kezdeményezzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon hogy kezdeményezzek (akár csak barátságot)? 16 éves lány vagyok.

Figyelt kérdés
Ráírni nem merek a fiúra, de ezen kívül hogy vonjam magamra a figyelmét?
2012. okt. 8. 11:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem személyesen sokkal nagyobb sikered lenne!

Ha csak barátkozni akarsz, akkor nyugodtan kezdeményezz, de ha komolyabb kapcsolatot szeretnél, mindig bízd a fiúra az első lépést! ;)

Ha pedig nem szeded össze a bátorságodat és nem írsz, akkor felejtős a dolog! :/

19/L

2012. okt. 8. 11:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha ráírni nem akarsz, akkor csak abban bízhatsz, hogy ismerősnek jelölés után visszaigazol. De ha ez nem történik meg, akkor már muszáj leszel levelet írni! (A bökést felejtsd el, baromság!)
2012. okt. 8. 11:37
 3/8 anonim ***** válasza:
pucér képpel
2012. okt. 8. 11:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Úristen hogylehet ez a legnagyobb gondod ebben a világban?!:D
2012. okt. 8. 14:12
 5/8 A kérdező kommentje:

ki mondta hogy ez a legnagyobb gondom a világon te idióta kis g**i? :)))) hidd el van ennél nagyobb problémám. ez cak egy kik**t kérdés... amúgy meg minek pazarlod az időd arra h ilyen kommentet írsz egy kérdéshez?? normális válaszokat vártam te fogyatékos, nem ilyen f**ságokat!köszcsá.

csak nem tudom nem fura egy fiúnak ha ráír egy lány azzal hogy szia mizujs?:O

2012. okt. 8. 17:38
 6/8 anonim ***** válasza:
de nagy a szád a neten, ne légy ilyen kemény mert kapsz egy ge.cigránátot a szádba
2012. okt. 8. 18:04
 7/8 A kérdező kommentje:
miért ne szóljak vissza, ha valaki véleményem szerint alaptalanul és jogtalanul beszól?:)
2012. okt. 10. 16:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Beszólt ugyan, de kultúráltan, nem használt trágár szavakat veled ellentétben, még ha kis *-oztad. Amúgy én azt javaslom, hogy esetleg bennt van valamilyen randi oldalon akár facebook-os akár más, akkor ott próbálj meg ráírni. Én is úgy ismerkedtem meg barátnőmmel, hogy rám írt egy randi oldalon. Egyébként szerintem facebook-on se annyira gáz ráírni, de szerintem ne jelöld be ismerősnek, mert lehet hogy zokon veszi, inkább csak írj rá simán.
2013. máj. 14. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!