Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg, hogy vannak, akik genetikai okok vagy betegség miatt vasággyal 50 kilósak, miért kell ezért már esélyt sem adni vagy kigúnyolni egy fiút, lányok?
Ha zavar akkor tegyél ellene. Neked is ugyan olyan a szervezeted mint bárki másnak ergo nôhetsz. Keress rá Zyzz-re! Tessék neki sikerült, neked is fog. Azt nem mondom, hogy kokszolj, sôt ne hogy kokszolj!! Sportolj valamit, akár eddz teremben és egyél normálisan!
Én sovány voltam, mert ektomorf testalkatúk vagyunk, de láss csodát híztam izomban és zsírban. Ha zavar teggél ellene, ennyi! Nem kell siránkozni kisbaba módjára!
Figyu. Én nő létemre 54-55 kg vagyok (166cm), és nem vagyok nagydarab...tehát eleve nagyon kevés az az 50 kiló, mivel az egy alacsony vékony lány súlya.
Tehát ha körbenézel a mai lányok nagy része magas 168-175 cm körüli, és ehhez 55-70 kg körüli súllyal. Nyilván a lányok 75%-nak már csak emiatt sem vagy vonzó.
A maradék lány a kicsi kövér vagy a kicsi vékony (160cm alattiak) azoknak sem biztos, hogy kell egy ennyire gebe srác.
A fiúknak sem kell egy 120 kilós 185 centis nő! Hidd el nekem... ez van.
Viszont ha van magasságod, 170 centi, akkor van esélyed szerintem.
Mert a lányok többségének a kövér, mackósabb pasik jönnek be. Azok nagyobbat tudnak ütni, ha kell. És nem tudják, hogy a vékony srácok sokkal jobbak az ágyban. (Egy kövér pasi hozzá sem fér rendesen.)
Én biztos nem kezdenék nagydarab férfival, de nem mindenki egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!