Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen fiú létezik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen fiú létezik?

Figyelt kérdés
Aki gazdag jóképű, stb. a szokásos leányálom, és emellett, van szíve, jó ember. Segít másoknak önzetlenül, kedves és figyelmes, igazán különleges...(lenne)
2012. nov. 15. 11:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Van. Van szívem, mert edzés közben szoktam érezni, hogy lüktet. Úgy vélem jó ember vagyok, nem köptem le még egy csövit sem. A barátaimnak önzetlenül segítek, de kölcsön nem adok. (én is megdolgoztam érte, viszont segítem őket, hogy nekik is legyen...) Kedves, figyelmes... Ja asszem ez is megvan, már ha nem úgy indít az "ellenfél", hogy egyből bunkó.

Viszont, az ilyen emberek általában olyanok mint én. Egoisták, büszkék, és baromira nem érdekli őket mások problémája ha az hozzájuk nem köthető. Amelyik mást mond, csak d.gni akar mert jól nézel ki.

Hogy tudsz egy ilyet kifogni? Be kell bizonyítanod, hogy nem pénze kell.

2012. nov. 15. 12:32
 12/17 anonim ***** válasza:
persze, hogy vannak. Nem is keves. Es van egy csomo szep, okos, gazdag csaj akik 100 ember közül is kitünnek, es valoszinüleg sokkal jobbak nalad vagy barki masnal szinte minden teren. Na ezekkel kell versenyezned, sok sikert.
2012. nov. 15. 12:33
 13/17 anonim ***** válasza:

9,de ha nem lennétek tahók,akkor a csajok se lépnének félre!

Adjatok törődést a barátnőiteknek/feleségeiteknek,és akkor nem lesztek felszarvazva! Egyéb esetben sorry,de hűség=hülyeség!!!

2012. nov. 15. 12:47
 14/17 anonim ***** válasza:

"Adjatok törődést a barátnőiteknek/feleségeiteknek,és akkor nem lesztek felszarvazva!"

Pont akkor leszünk a legnagyobb eséllyel felszarvazva.

2012. nov. 15. 12:57
 15/17 anonim ***** válasza:
ennyi ott a pont.
2012. nov. 15. 13:05
 16/17 anonim válasza:
há ez én vaok! XD najo kicsit túl sok az ön bizalman de am poénra veszem! :D
2012. nov. 15. 15:34
 17/17 anonim ***** válasza:
14,lehet,hogy van ilyen is,de ha az én férjem is kevesebbszer ígérgetne dolgokat,amiket utána nem tart be,és többet törődne velem,én se randizgatnék a kollégámmal :)))
2012. nov. 15. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!