Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik olyan, hogy a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy a fiú cigizik, iszik, de jobban örül, ha a párja ezeket nem csinálja?

Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 21:55
 1/9 anonim ***** válasza:
IGEN ÉN
2012. okt. 30. 21:56
 2/9 A kérdező kommentje:
szóval ha én mint lány még egyiket sem próbáltam, de a fiú elég gyakran, akkor az se kizáró ok az összejövésre? :D nyilvánvaló, hogy csak azért is nem fogok cigizni,.. de ha ez az életének a része, meg hát ugye életstílus, akkor az akadály is lehet, nem?
2012. okt. 30. 22:07
 3/9 anonim ***** válasza:

nem hinném hogy az önpusztítás élet stílus :)

egyébként én dohányzok meg iszok is de mondjuk ha tetszik egy lány és ő is iszik meg cigizik nyilván nem lesz ez kizáró ok arra hogy járjak vele, de jobban tetszik ha egy lány nem cigizik meg nem issza le magát hullára mindig

2012. okt. 30. 22:10
 4/9 anonim ***** válasza:

20f

Engem ezek a dolgok nem zavarnak, viszont egy nekem bejövős ilyen lány mellett képes lennék rászokni ezekre, úgyhogy az agyam azt mondaná, hogy ne jöjjek össze egy piálós-cigizős csajjal...

2012. okt. 30. 22:12
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat :)
2012. okt. 30. 22:12
 6/9 A kérdező kommentje:
hát ha mondjuk nekem ilyen életmódot folytató fiúm lenne, remélem nem szoknák rá egyikre sem, de hát ugye szerelemkor a józan ész az mellékvágányra kerül:D
2012. okt. 30. 22:14
 7/9 anonim ***** válasza:

nekem volt olyan csajom aki nem cigizett meg nem is ivott olyan sokszor mint én

de nem is szokott rá egyikre se úgymond

azért annyi esze volt meg gondolom a lányok nagy részének is hogy nem ilyen pitiáner dolgokkal akar imponálni a párjának

2012. okt. 30. 22:17
 8/9 A kérdező kommentje:
csak attól félnék, hogy a két eltérő életstílus belezavarhatna
2012. okt. 30. 22:41
 9/9 anonim ***** válasza:
létezik :D
2012. okt. 31. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!