Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Cuki, aranyos fiú vagyok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuki, aranyos fiú vagyok, de már csak szemezni meg ritkán hátrafordulni szoktak utánam a lányok, miért nem élhetem meg azt felnőttként, amit középsuliban megéltem, a lányok miért nem jeleznek jobban?

Figyelt kérdés

Például hiányolom, hogy most már csak ritkán találok olyan lányt, aki ott előttem mondja ki a barátnőjével, persze súgdolózva, mintha nem hallanám, hogy aranyos vagyok és bejövök neki, míg régebben, amikor középsulis voltam sokkal több ilyen élményt kaptam. HIányoznak azok az évek, utálok felnőtt lenni, de fura mód még most is inkább a tini lányok buknak rám, például legutóbb is jött velem szembe egy fiatal 12-15 év körüli lány és szemezett velem meg a haját simítgattta, ahogy meglátott és úgy bámult a képembe, mintha el lenne bűvölve.

Szerencsére felnőttként is megéltem, hogy két tini lány aranyosnak nevezett a buszon és hátranézett az egyik rám. De én több ilyen élményt akarok, olyan ritkán jeleznek a lányok, én meg nem vagyok gondolatolvasó. >.<

2012. okt. 18. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert a nők általában a férfias pasikra buknak, nem a "cuki, aranyos" fiúkra, ellenben a tini lányokkal. :)
2012. okt. 18. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Én még ennyit se kapok soha, mert ronda vagyok. Bár neked se sokkal jobb, mert az aranyos szó egy lánytól semmi jót nem jelent.
2012. okt. 18. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindig örülnek a tini lányok az idősebb, tapasztaltabb pasiknak. De talán úgy gondolják a tekorosztályod már kiöregedett a csajozós életből. Éreztetned kell velük hogy ez nem így van és vágysz rájuk.
2012. okt. 18. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Pedofil szagot érzek... 18+ évesen 14 év alatti csajokra vered/néd?
2012. okt. 18. 16:23
 5/5 anonim ***** válasza:
4-es, te retard vagy. A pedofil azt jelenti hogy kb. nemileg éretlen lányokhoz vonzódsz ( lásd 10-12 év alattiakhoz ). És manapság olyan 13-14 évesek vannak, hogy akárhány középszerű 20-30 évest is adnék értük :D. Középkorban a lányok 14-15 évesen már hozzámentek valami 40-50 éves úrhoz.
2012. dec. 10. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!