Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mikor mondjátok lánynak, h "aranyos vagy! "?
Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 13:44
1/7 anonim válasza:
Amikor aranyos?! Bár én inkább az "édest" használom.
2/7 anonim válasza:
Én akkor mondom amikor aranyos. :D:D
De amúgy hogy milyen célból? Változó. Én legfőképpen arra mondom akit barátilag kedvelek.
3/7 A kérdező kommentje:
Olyanra is mondjátok aki tetszik?
2012. okt. 17. 13:59
4/7 anonim válasza:
Ha aranyosnak találom. Ilyenkor általában tetszik is az illető.
5/7 anonim válasza:
Ha egy lány mondja fiúra, hogy aranyos, na ott meg van lőve minden.
De ha fiú mondja lányra, akkor ott legtöbbször tetszésről is van szó. Hogy vagy a kinézete megfogja, vagy pedig a viselkedése.
Vagy lehet, hogy csak odaadta neki a házifeladatot, és erre mondja, hogy kösz, aranyos vagy.:)
6/7 anonim válasza:
Én például egy nekem nem tetsző személyre nem mondanám, főleg ha feljön tőle a bányából a szén. AZ valahogy nem siklatja az aranyso szintet nálam. Főleg annak mondanám aki tetszik. Na és főleg azért,m ert eleve csak olyannal állnék szóba aki szexuálisan szalonképes az én izlésem szerint. a többit kerülöm, mert nem érdekelnek egyszerüen. Hogy mikor mondanám neki egyébként mint élethelyzet? Ha lerántaná a farkamról a zselét! Az egy aranyos húzás!
7/7 anonim válasza:
Akkor, ha nagyon jó baráti viszonyban vagyok egy lánnyal, vagy ha tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!