Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire kizáró ok egy lánynál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kizáró ok egy lánynál, ha egy fiú cigizik?

Figyelt kérdés
A lány szerintem sosem cigizett még, és szerintem nem is szeretne. Én pedig csak bulikban cigizek, és egy sima héten 1-2 szálat szívok max. Megronthatja ez a kapcsolatunkat?
2012. okt. 19. 17:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Olvass már vissza!
2012. okt. 19. 17:14
 2/11 anonim ***** válasza:
6%
Cigizz nyugodtan, a nők buknak rá. Olyan Cowboyos, olyan igazi playboy szerű! Sokkal lezserebb, vagányabb leszel tőle, komolyabbnak, magabiztosabbnak fogsz látszani. Az sem mindegy, hogy hogyan fogod meg, az arckifejezésre is figyelj, legyél kicsit pimasz közben. A nőknél meglesz a nagy szívdobbanás!
2012. okt. 19. 17:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha nem cigiznék, nem zavarna, ha csak buliba nyomja, a rendszeres cigizés annál inkább!
2012. okt. 19. 17:34
 4/11 anonim ***** válasza:
engem nem zavarna, bár én is cigizek. volt olyan pasim, aki nem cigizett, és még a legelején mondtam neki, h cigizek és jobb ha elfogadja, mert leszokni nem fogok a kedvéért. elfogadta.
2012. okt. 19. 17:42
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát én még nem mondtam neki, csak múltkor meglátott cigizés közben. De tényleg nagyon keveset cigizek, héba-hóba ha épp olyanom van. Tényleg remélem nem ezen fog múlni. Ja és köszi az eddigi értelmes válaszokat. :)
2012. okt. 19. 17:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én antidohányos vagyok, vagyis soha nem cigiztem, és nem is akarok rászokni. Még egy szálat se akarok elszívni, igazából az egészet ellenzem.

A párom pedig dohányzik. Napi fél dobozt szív, az még egy pont határeset... (Édesapám napi 1, nagybátyám napi 1.5 dobozához képest pedig semmi). De nem foglalkozom vele. Nyilván zavar, de nem fogom tudni leszoktatni róla, és nem is akarom. Neki kell akarnia. Annyit megtesz a kedvemért, hogy a közelemben nem gyújt rá.

Ebből csak azt akarom kihozni, hogy nálam nem kizáró ok. Bár, volt idő, mikor elképzelni sem tudtam azt, hogy bármi komolyabb legyen köztem és egy bagós között. De itt győzött a szerelem. Eszembe se lenne csak azért szakítani vele, mert dohányzik. A megismerkedésünkkor nem zavart, mert akkor még csak barátok voltunk. Utána meg már annyira megtetszett, hogy egyáltalán nem érdekelt a cigije.

Szóval ha igazán tetszel neki, és tényleg akar veled egy komoly kapcsolatot, akkor ez nem lesz akadály.

2012. okt. 19. 17:56
 7/11 anonim ***** válasza:
89%

Én egyáltalán nem adok esélyt olyan fiúnak, aki cigizik.

Már a szagától is rosszul vagyok.

21 L

2012. okt. 19. 18:04
 8/11 anonim válasza:
eléggé. szokj le!
2012. okt. 19. 18:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Az én párom is cigizik, így is ismertem meg, így is szerettem belé. Bár attól még nagyon zavar, mert nem szeretem a cigi füstöt. Az az egy szerencséje van, hogy se a bőrén se a ruháján nem érzem a szagot! :) Nincs mit tenni az ellen ha cigizik valaki. A szerelem nem válogat! :D
2012. okt. 19. 22:34
 10/11 anonim ***** válasza:
basszus, ha most igy visszaolvassátok a válaszokat nektek nem az jön le, hogy a nem cigizők alkalmazkodnak a párjukhoz? miért pont a nem cigizőknek kell? miért nem pont a káros szenvedélyüeknek? azok nem tehetik meg, hogy legalább a szerelmüknek ne kárositsák az egészségét? bio professzorom szépen elmagyarázta, hogy mennyire k*rvára káros. há nehogymár én alkalmazkodjak a rosszhoz?! a másik erre miért nem képes? ha szeret, tessék már tenni valamit érte.
2012. okt. 30. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!