Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kizáró ok egy lánynál, ha egy fiú cigizik?
Nos, én antidohányos vagyok, vagyis soha nem cigiztem, és nem is akarok rászokni. Még egy szálat se akarok elszívni, igazából az egészet ellenzem.
A párom pedig dohányzik. Napi fél dobozt szív, az még egy pont határeset... (Édesapám napi 1, nagybátyám napi 1.5 dobozához képest pedig semmi). De nem foglalkozom vele. Nyilván zavar, de nem fogom tudni leszoktatni róla, és nem is akarom. Neki kell akarnia. Annyit megtesz a kedvemért, hogy a közelemben nem gyújt rá.
Ebből csak azt akarom kihozni, hogy nálam nem kizáró ok. Bár, volt idő, mikor elképzelni sem tudtam azt, hogy bármi komolyabb legyen köztem és egy bagós között. De itt győzött a szerelem. Eszembe se lenne csak azért szakítani vele, mert dohányzik. A megismerkedésünkkor nem zavart, mert akkor még csak barátok voltunk. Utána meg már annyira megtetszett, hogy egyáltalán nem érdekelt a cigije.
Szóval ha igazán tetszel neki, és tényleg akar veled egy komoly kapcsolatot, akkor ez nem lesz akadály.
Én egyáltalán nem adok esélyt olyan fiúnak, aki cigizik.
Már a szagától is rosszul vagyok.
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!