Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem a lánynál?
Van egy lány, akivel egy suliba járok. Gyakran látjuk egymást, de még a suliban nem váltottunk szót. Bejelöltem facebookon, ahol ritkán szokott lenni. Pár hete írtam neki üzenetet és még csak pár napja írt vissza és azóta gyakran van ott.
Szerintetek van esélyem nála?
Ebből aztán nem lehet megállapítani semmit. Mit írtál neki? Ő mit írt vissza? Legalább azt tudnánk...
De ha például én is a netre hagyatkoztam volna, most sehol sem tartanék. Ott lennék, hogy várom mikor regisztrál be vagy lép be... Holott látom ám sűrűn, de várom a csodát neten.
Én nő létemre ma odamentem a pasihoz aki tetszik, hogy nem e akar beszélgetni, igaz nehezen indult meg mert... na mindegy hosszú, a lényeg odamentem, pedig nekem aztán ez nagy lépés volt! Majd halálra izgultam magam...
Ha akarsz tőle valamit, állj te is a sarkadra és menj oda hozzá, szólítsd meg! Akkor minden kiderül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!