Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ázsiai vagyok, szerintetek van esélyem magyar lányoknál? Honnan tudom egy lánynál, hogy tetszem neki.
Nem hiszem, hogy sok esélyed van a magyar lányoknál, mert hozzá vannak szokva az átlag 15 cm hoz, neked meg 6cm-s :DDD
Egyépként 15 vagyok és 14 cm-s :D
Nem tudom hány éves lehetsz, ha nem tudod megállapítani egy lányról hogy tetszel-e neki!:)
Szerintem ne ezt kiemelve akarj csajozni. Semmi jelentősége
Én jártam kínai fiúval pl, de nem azért mert kínai volt és ő sem azért volt velem mert én magyar vagyok
"buknak a fajtádra" - ezt nem nagyon tapasztaltam még eddig :(
Nem értem hogy mindenki miért jön mindig ezzel a pénisz mérettel. De erről inkább nem nyitok vitát.
Persze, hogy van esélyed. Sokan szeretik az ázsiai kultúrákat, az ázsiai embereket, arcszerkezetüket.
3-as te inkább kussoltál volna, ahelyett, hogy itt a kis p.csödre vered a melled. :D Ennyi idősen már centikkel vertelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!