Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ázsiai vagyok, szerintetek van esélyem magyar lányoknál? Honnan tudom egy lánynál, hogy tetszem neki.
hihetetlenül gyökerek vagytok hogy komolyan ezzel jöttök!!
egy ázsiai fiú a legjobb szerető, náluk még nem vesztek el az alapvető értékek és tudja mi kell egy nőnek!
Míg a magyar "férfiak " a p....kel vannak elfoglalva
csak érdekelt:)
mondjuk az is; miért tetszenek a magyar lányok?
Nézd. Sokat beszéltünk erről a volt barátommal is( egyébként ő elég közkedvelt volt a lányok körében is)
Ő nem itt született, később kerültek ide. Törte a magyart. Voltak persze, akik bántották ( olyan színvonalas emberek mint akik itt is írogattak),de a aki értelmesebb az teljesen elfogadja a másik kultúrát.
Nekem az egyik legjobb barátnőm is ázsiai. 10 éve vagyunk barátok, látom mennyit szenved a vallása miatt, nehéz ilyen szabályok szerint élni, miközben a környezetében látja mindenki azt csinál amit akar.
Nem tudok neked erre biztos választ adni,csak egy tanács: ha tetszik neked valaki, akkor legyen bátorságod leszólítani, és soha ne gondolj arra hogy a származásod miatt te hátránnyal indulsz!!!!
24: erre nehéz válaszolni, talán mert különlegesek, sokszínűek...sok jókat tudnék még felsorolni (és néhány rosszat :).
BP-en vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!