Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esélyem ennél a lánynál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem ennél a lánynál?

Figyelt kérdés

Egyetemen ismerkedtünk meg egy gyakorlaton, és már az első alkalommal nagyon jót nevettünk, jól éreztük magunkat. Nem az esetem amúgy külsőre a lány, magas és vékony, de az egyénisége bombasztikus, a legszimpibb lány, akivel eddig találkoztam. Annyira szimpi, hogy más az első találkozáskor megfogott és másra se tudtam gondolni csak rá. Ma pedig összefutottunk egy "házi feladat" apropóján, amit kb 10 perc alatt megírtunk, majd 7 órán keresztül beszélgettünk délután, késő estéig. Meghívtam ebédre is, és iszonyat jó volt vele egész nap.

Megkérdeztem, és nincsen barátja, viszont sok fiú barátja van. Milyen jelekből tudom leszűrni, hogy pasiként néz rám és nem csak barátkozik?

Teljesen oda vagyok érte, Ő az aki nekem kell, senki más

2012. okt. 2. 19:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

szerintem tetszel neki, ez nagyon biztatóan hangzik.

de ha biztosra akarsz menni, akkor hívd el ürügy nélkül szimplán teázni vagy kávézni.

2012. okt. 2. 19:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Az írottak alapján nagyon is sok esélyed van nála. Sok sikert!

(L) B*

2012. okt. 24. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!