Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynál/fiúnál kizáró ok ha cigizik?
Én nem tudnék beleszeretni olyan emberbe, aki ilyen módon rombolja az egészségét. Mert bizony a személyiségbe szeretek bele, és ez már "negatív" irányba viszi a személyiségét a szememben. Amúgy is rosszul vagyok a cigifüsttől, szóval nem is bírok egy társaságban lenni sokáig dohányzó emberrel...
Tehát kizáró ok.
20/L
15:27-nek igaza van!
Tényleg gondolkodjatok már el azon, hogy ha szerettek valakit, tetszik nektek, ő lenne a mindenetek, akkor ha cigizik azt mondanátok neki, hogy" húzz a büdös pics@ba mert cigizel?"
szerintetek ez normális???
És ha az egyik illető vedel mint az állat, és a másik csoda ha 1 korty alkoholt iszik akkor azt szeretitek????
Kompromisszum, erről hallottatok már?:)
Barátnőm nem dohányzik, én igen. Észre sem veszi, mert a közelében nem gyujtok rá, ennyire egyszerű:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!