Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék jobban ledumálni csajokat a lábukról, van 1 lány barátom aki mindig jókat mond rólam h tutira jól járna velem akármelyik csaj, miért nem találok mégse senkit?
1. Túlságosan erőlteted a témát.
2. Senki sem elég jó neked.
3. Várod a sültgalambot.
4. Idegbeteg vagy.
5. Büdös vagy.
Sajnos vele nem lehet.. van barátja, akivel szintén jóban vagyok, szval ez kizárt.
Nem szexre kellenek, pont h nem vagyok szexmániás.
Nincs jó dumád, sokat lelkizel. Minden lány inkább jóbarátként tekint rád, akiknek kiönthetik a lelküket, de férfiként nem tudnak tekinteni rád.
Túl jó vagy. A lányok szeretik a rossz fiúkat. Szeretik a vagányságot, és szeretik ha átbaxák őket néha jól (bár ezt nem szívesen vallják be).
Ismerkedj új lányokkal, ugrasd őket, hülyéskedj sokat. Húzd az agyukat. Imádják a kétértelmű beszédet, amikor szexuális célozgatásokat teszel valójában, de mindig megmagyarázod, hogy te egész másra gondoltál és nem vagy olyan szexcentrikus mint ők, meg stb.
Summa summárum, ne légy unalmas. A lelki levesláda nem egy hálás feladat, ne vállald.
Ha lesz barátnőd, rögtön vonzóbb leszel a többi lány számára is.
Amikor már megvan a vonzalom, akkor megmutathatod, hogyhát igazából te komolyabb gyerek vagy, és nemcsak arra kell neked stb. stb. De előbb mindenképp fel kell keltened az érdeklődést irányodba, ehhez viszont nem lehetsz túl komoly.
Köszi a választ.
Amiket írsz pont h igazak rám, ezért is mondja a lány barátom h nagyon jó fej vagyok és nem hiszi el h nincs bnőm.
Hülyéskedek velük, szivatom őket, jók a célozgatásaim is és mégsincs :/
Ha megfigyeled, a jó nők a zsetonra és a sportkocsira mennek. Legyen sok pénzed és fekete Bömösöd, és akkor akármelyik csajt leveheted a lábairól!
23:58-nak meg csípőből ment a mínusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!