Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen fiú létezik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen fiú létezik?

Figyelt kérdés
Aki gazdag jóképű, stb. a szokásos leányálom, és emellett, van szíve, jó ember. Segít másoknak önzetlenül, kedves és figyelmes, igazán különleges...(lenne)
2012. nov. 15. 11:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
biztos van, bár aki gazdag és jóképű általában el van magától szállva és nem segít csak magának...
2012. nov. 15. 11:33
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
Olyan létezik, aki gazdag és jóképű, a többi meg úgyse számít neked igazából.
2012. nov. 15. 11:36
 3/17 anonim ***** válasza:
Persze, csak ezek már foglaltak :-P
2012. nov. 15. 11:44
 4/17 anonim ***** válasza:
Mi számít gazdagnak?
2012. nov. 15. 11:44
 5/17 ASOT ***** válasza:

Csak közeli igaz barátokkal vagyok jótékony. Idegenekkel nem, mert nem vagyok egy bank. Nem vagyok állatvédő sem aki eteti a kóbor szegény kutyusokat. Van saját kutyám az bőven elég.

Figyelmes azzal vagyok aki azt meg is érdemli, és méltó rá.

2012. nov. 15. 11:51
 6/17 anonim ***** válasza:
53%

Persze,csak nem a lányokat szereti.

Találkoztam már ilyen pasival,hideg zuhanyként ért,hogy meleg!

Nekem is jól jönne egy ilyen,bár nekem nem a gazdag lenne a legelső szempont.

Ismered azt,hogy sokat akar a szarka?

2012. nov. 15. 11:57
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a filmeken lehet ilyet látni,vagy max. más országokban,de a magyar pasik kifejezetten tahók,legyen az gazdag,vagy szegény!
2012. nov. 15. 12:11
 8/17 anonim ***** válasza:
Biztosan van ilyen, de hidd el, az az ilyen felszínes csajokat, akiknél elsődleges szempont a PÉÉÉÉNZ, max. alkalmi kapcsolatra tartja/kitartja. Amiben egyébként nem értem, számodra mi lenne a jó, mert spec. engem kiakasztana, hogy nem vagyok egyenrangú a másikkal...
2012. nov. 15. 12:15
 9/17 anonim ***** válasza:
nem tahók a magyar pasik, teljesen normálisak ez kell nektek. különben el kalandozgattok az első kandúrhoz aki szédit kicsit. szóval ha mi tahók vagyunk, akkor mi meg használhatnánk a k.rva szót.
2012. nov. 15. 12:24
 10/17 anonim ***** válasza:

ja és erre szokott jönni a sablon szöveg,hogy

nem mindenki olyan.. én más vagyok..

na persze persze majd tegnap elhiszem

2012. nov. 15. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!