Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 123 visszautasítás egy hónap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

123 visszautasítás egy hónap alatt. Guinness-rekord?

Figyelt kérdés

Szeptembertől kezdtem el komolyabban foglalkozni a párkeresés gondolatával és próbálkozni a velem hasonló korú lányoknál.Persze,előtte is volt már pár kudarcba fulladt közeledési kísérletem de az alapvetően optimista életszemléletem további próbálkozásokra sarkallt.

Néhány barátom és ismerősöm azt a tanácsot adta hogy "játsszak nagy tételben".Tehát ha minél több nőnél próbálkozom annál nagyobb a valószínűsége a sikernek.Ennek a megállapításnak matematikai alapjai vannak,ebből következtetve gondoltam hogy ez lehet a helyes megoldás.

Viszont ami elméletben helyesnek tűnt az a gyakorlatban csúfos kudarcot vallott még trükkök és egyéb színjátékok százainak bevetésével is.Szeptemberben még csak 36 visszautasítást gyűjtöttem be,gondoltam hogy ez kevés,így belehúztam.Októberben durván nekiugrottam a feladatnak,volt olyan nap mikor 24 nő utasított vissza.Kemény "meló" volt de a hónap végére sikerült elérnem a 123-as számot.

Mivel kreatív ember vagyok arra gondoltam hogy előnyt csinálok a hátrányból és beíratom magam a Guinness rekordok könyvébe mint "az a férfi aki a legrövidebb idő alatt a legtöbb visszautasítást kapta" :D

Szerintetek ez Guinness-rekordnak számít?

22/F

2012. nov. 11. 17:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
24%

Ez idiótaságnak számít, ha igaz egyáltalán...

Kényszeresen neki álltál majdnem minden nőt leszólítani, nem csodálom, hogy menekültek előled...

Ez meg egyenesen hányingert keltő: "trükkök és egyéb színjátékok százainak bevetésével"

Tipikus idióta pasi vagy...

2012. nov. 11. 18:44
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"Nem.Odamentem a kiszemelthez,köszöntem neki és elmondtam hogy megjelenése és kisugárzása alapján nagyon szimpatikusnak tűnik és szeretném közelebbről is megismerni ha van rá lehetőség.Ezután megkérdeztem tőle hogy lenne-e kedve eljönni velem valahova(kávézni,moziba,sétálni...stb)vagy esetleg ha most nem ér rá akkor egy közelebbi időpontban.

pedig ez alapján normálisnak tűnsz. állítólag a csajoknak pont az ilyen pasik jönnének be, de ezek szerint csak elméletben, és gyakorlatban már nem?

2012. nov. 11. 19:52
 13/19 anonim ***** válasza:
Küldj már képet magadról privátban 2-3-at, aztán elmondom, h mi lehet a baj.
2012. nov. 11. 20:34
 14/19 anonim ***** válasza:
74%

18:44

Tipikus tudatlan idióta válaszoló vagy.

2012. nov. 12. 00:57
 15/19 anonim ***** válasza:
77%
én nem próbálkozom, majd biztos lesz valami :D
2012. nov. 25. 13:20
 16/19 anonim ***** válasza:
40%
Ja, én vagyok az idióta, mert nem trükkökkel és színjátékkal csapom be a leendőket. Gratulálok. :D Mondom én, hülyék vagytok.
2012. nov. 25. 13:23
 17/19 anonim ***** válasza:
80%

az lehet a hiba hogy az 1. pár csajnak nem jöttél be és szép lassan elterjedt a híre hogy "hát ez a szerencsecsomag mindenkinél bepróbálkozik aki nő"

ebből a csajok azt a következtetést vonják le hogy neked mindegy, csak p.nci legyen

komolytalannak gondolnak

de így is van, nem?

mert aki igazán jó kapcsolatot akar szerelemmel az lecövekel egy csajnál és csak annak teszi a szépet.

mondjuk úgy 1 hónapig, vagy ha látja hogy teljes az elutasítás akkor 1-2 hét után hagyja.

ezzel hamarabb célt lehet érni minthogy egy nap 500at leszólítasz aztán másnap már tudja za egész nagyváros hogy te vagy az új önjelölt Casanova kevesebb szexuális kisugárzással mint az eredeti...

2012. nov. 25. 13:25
 18/19 anonim ***** válasza:

ha már ennyire magabiztosan szólítgatsz le csajokat, akkor menj el vmi pua előadásra, sokat nem árthatsz vele magadnak 123 visszautasítás után. Vannak ingyenes előadások is, nem tudom mikor.

[link]

[link]

2012. dec. 1. 20:43
 19/19 anonim ***** válasza:

2 videó (mind a kettőben telefonszámot kérnek)

ez magyar, nem tudom mennyire kamu felvétel, de olyan direkt a nyitása mint neked, csak ő telefonszámmal távozik

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KMoR..

ez angol nyelvű, a srác benne hatalmas forma, egy kicsit színészkedik, de a külseje egyedi, elég dilis, de még így is szerez telefonszámokat, jó csajokat szólít le, úgy mint te az utcán többet is a videóban

https://www.youtube.com/watch?v=ddjZf7Nqbo0

2012. dec. 1. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!