Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
123 visszautasítás egy hónap alatt. Guinness-rekord?
Szeptembertől kezdtem el komolyabban foglalkozni a párkeresés gondolatával és próbálkozni a velem hasonló korú lányoknál.Persze,előtte is volt már pár kudarcba fulladt közeledési kísérletem de az alapvetően optimista életszemléletem további próbálkozásokra sarkallt.
Néhány barátom és ismerősöm azt a tanácsot adta hogy "játsszak nagy tételben".Tehát ha minél több nőnél próbálkozom annál nagyobb a valószínűsége a sikernek.Ennek a megállapításnak matematikai alapjai vannak,ebből következtetve gondoltam hogy ez lehet a helyes megoldás.
Viszont ami elméletben helyesnek tűnt az a gyakorlatban csúfos kudarcot vallott még trükkök és egyéb színjátékok százainak bevetésével is.Szeptemberben még csak 36 visszautasítást gyűjtöttem be,gondoltam hogy ez kevés,így belehúztam.Októberben durván nekiugrottam a feladatnak,volt olyan nap mikor 24 nő utasított vissza.Kemény "meló" volt de a hónap végére sikerült elérnem a 123-as számot.
Mivel kreatív ember vagyok arra gondoltam hogy előnyt csinálok a hátrányból és beíratom magam a Guinness rekordok könyvébe mint "az a férfi aki a legrövidebb idő alatt a legtöbb visszautasítást kapta" :D
Szerintetek ez Guinness-rekordnak számít?
22/F
"Tehát járkáltál az utcán, megláttál egy szimpatikus nőt, odamentél és a fejéhez vágtad, hogy "Szia, leszel a barátnőm?"
Nem.Odamentem a kiszemelthez,köszöntem neki és elmondtam hogy megjelenése és kisugárzása alapján nagyon szimpatikusnak tűnik és szeretném közelebbről is megismerni ha van rá lehetőség.Ezután megkérdeztem tőle hogy lenne-e kedve eljönni velem valahova(kávézni,moziba,sétálni...stb)vagy esetleg ha most nem ér rá akkor egy közelebbi időpontban.
Ezért nem próbálkozom. Külsőmmel semmi gond, de 22 év alatt élőben egyszer nem próbálkoztam nőnél, max neten. A szövegeddel szerintem semmi gond nincs, direkten nyitottad, a többi a hölgyre van bízva. Valszeg én is olyan szöveggel próbálkoznék, ha próbálkoznék.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!