Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha kiderülne, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha kiderülne, hogy előttetek a pasitok prostikhoz járogatott, mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 22:38
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 LeftBehind ***** válasza:
Igaz,csak ha valaki végre lenne olyan kedves és elmesélné,hogyan lehet kihasználni ezeket a rejtett képességeket azért rohadt hálás lennék.
2012. nov. 4. 00:50
 62/69 anonim ***** válasza:
Ahhoz tudni kellene miért nem tudod kihasználni. Ez pedig már szakértelem. Bennem ez nincs meg, sosem tanultam ilyesmit, ehhez olyan emberre van szükséged, aki erre van specializálódva.
2012. nov. 4. 00:51
 63/69 LeftBehind ***** válasza:
Egy ilyen "szakember" hozzászólása volt a fentebb említett mélyenszántó mondat.
2012. nov. 4. 00:53
 64/69 anonim ***** válasza:
70 %, hidd el, nekem már sokszor majd kiesik a szemem, úgy figyelem, hogy nincs-e a közelben egy "jelző" lány! :)
2012. nov. 4. 00:56
 65/69 anonim ***** válasza:

Egyébként jólesik, hogy ennyire bízol bennem!

De ami a csajokat illeti, én általában kétféle reakciót figyelek meg, ha próbálkozom. Vagy nagyon bunkók, vagy pedig bepánikolnak, hogy "Úristen, mit akar ez a fickó tőlem?!"

Kevés az olyan Helyzet, amikor sikerül kialakítani egy beszélgetést és még kevesebb, amikor komoly érdeklődést sikerül felkelteni.

2012. nov. 4. 00:59
 66/69 anonim ***** válasza:

Olyan nőt keressetek, akinek ha a szemébe néztek nem ürességet, hanem értelmet láttok csillogni :)

Bunkó sem lesz és pánikolni sem fog :)

Az a mondat pedig tökéletesen megállta a helyét, idővel majd rájön az illető :)

2012. nov. 4. 01:02
 67/69 anonim ***** válasza:
ismerek pár olyat. Mindnek van barátja már évek óta.
2012. nov. 4. 01:04
 68/69 anonim ***** válasza:
Egyébként nem értem a nőket. Miért nem örülnek, hogy elmegy a fickó prostikhoz, ott megkapja a szexet és később már nem lesz gond vele a házasságon belül, mintha csak egy, max. két nővel lenne együtt az esküvőig, utána meg nekivadulna.
2012. nov. 4. 01:23
 69/69 anonim ***** válasza:
Az enyém volt már...
2013. aug. 29. 21:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!