Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha kiderülne, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha kiderülne, hogy előttetek a pasitok prostikhoz járogatott, mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 22:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 LeftBehind ***** válasza:
Méghogy meg lehet tanulni,jó vicc. Az ún. önsegítő könyvek nagy része ugyanazt a semmitmondó szöveget ismétlik körbe-körbe.Csajozásban sikeres férfiakat felesleges kérdezni,mivel ez nekik ösztönösen jön és egy épkézláb tanácsot se képesek adni. A leghasznosabb mondat,ami elhagyta a pszichlógusom száját,a következő - "Próbálj a pillanatnak élni." Na,ez mind szép és jó,de nem segít előre abban,hogy párt találjak.
2012. nov. 4. 00:02
 32/69 anonim ***** válasza:

Talán ha értenéd mit jelent, akkor segítene.

Pillanatnak élni, nem hátra és nem előre tekinteni, hanem az adott szituációban megtenni azt, ami a lehető legjobb helyzetbe hozhat téged.

2012. nov. 4. 00:04
 33/69 LeftBehind ***** válasza:
Ja,csak épp ha nem szoktál bele a múltban,akkor a jeleneddel kitörölheted.
2012. nov. 4. 00:08
 34/69 anonim ***** válasza:

Ez erősen függ a korcsoporttól, a nők személyiségétől és néhány apróbb tényezőtől is, de nagyjából összefoglalható.

Szerintem mindenben, amitől értékes egy férfi, hozni kell egy magas szintet.

A kisugárzást, belső önbizalmat már többen is mondták. Ehhez szokott kapcsolódni a biztos anyagi helyzet is, ami nem feltétlenül szupergazdagság.Tehát a belső erő, a hatalom éreztetése nagyon fontos. A külső megjelenésben számít a testalkat, illetve az arc összessége is.

Amennyiben szimmetrikus és jóvágású az arc, illetve atletikus a testalkat (nem túlgyúrt), akkor már túl nagy baj nem lehet.

Hogy egy példát mondjak, Kenan Imirzalioglu ilyen. Szerintem neki és a hozzá hasonló tipusú fickóknak semmit nem is kell tanulnia, mindig lesz nőjük. És ezt akkor is fenntartom, ha nem lenne színész és főszereplő egy nagyon sikeres tv-sorozatban, hanem mondjuk "csak" egy" mérnők vagy orvos lenne.

2012. nov. 4. 00:09
 35/69 anonim ***** válasza:
Ha ez így lenne, akkor nem lenne kezdete és senki sem tudna csajozni, elvégre kezdőként senkinek sincs tapasztalata.
2012. nov. 4. 00:10
 36/69 A kérdező kommentje:

Oké, és ha nem vagyok jóvágású, meg kb megpróbáltam már mindent, akkor mi van? Akkor éljek cölibátusban, és ha esetleg később mégis összejönne egy barátnő, akkor meg szégyelljem magam, hogy korábban más módszerhez kellett folyamodnom?

Annyira nem tudjátok beleképzelni magatokat más ember helyzetébe...

2012. nov. 4. 00:13
 37/69 LeftBehind ***** válasza:
De van aki korán elkezdi,amikor még nem néznek leprásnak a béna próbálkozásokért.Akkor még bele lehet tanulni. Régen teljesen antiszociális voltam,most 19 évesen kezdem magam összekapni valahogy,de egyszerűen képtelen vagyok összehozni egy kapcsolatot,a régi sértések és megfélemlítések teljesen kikészítették az önbizalmamat.
2012. nov. 4. 00:14
 38/69 anonim ***** válasza:
Neked már elmondtam :)
2012. nov. 4. 00:14
 39/69 anonim ***** válasza:
Akkor tanulj meg felejteni és újra kezdeni.
2012. nov. 4. 00:15
 40/69 anonim ***** válasza:
Nekem már volt régebben két barátnőm, de csajozni még mindig nem tudok. Tehát nálam előbb voltak a barátnők és csak azután a prostik.
2012. nov. 4. 00:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!