Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha kiderülne, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha kiderülne, hogy előttetek a pasitok prostikhoz járogatott, mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 22:38
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
77%

Ezt a 90%-ot megcáfolom, ugyanis múltkor vettem részt egy kisebb felmérésben ahol nagyjából 100 ember válaszolt és csak kb. 10% aki prostival volt.

Ismerőseim körében se nagyon tudok olyant aki prostihoz járna.

2012. nov. 3. 22:58
 12/69 anonim ***** válasza:
62%

Én prostival vesztettem el a szüzességemet (bár volt barátnőm mellette), illetve a húszas éveimben elég sok prostival voltam. Amikor a feleségemmel összejöttem kb. 2 nap után közöltem vele, de mondta, hogy nem lepődött meg, mert kinézte belőlem :) Szóval teljesen normálisan reagálta le az egészet, annyi ha néha szex miatt összezördülünk, pl. keveslem a szexet, akkor felhozza, hogy: menjél a k.urváidhoz, majd ők lesz.opnak. (Amúgy megyek is ilyenkor, de nem kötöm az orrára :) )

Szóval nem gáz ez egyáltalán. A lakásos prostik igényesek, és profik abban amit szolgáltatnak. Ha összejössz egy csajjal, nem tudhatod, lehet előtte végigment rajta a Bököny FC focicsapata (megtörtént eset, a csapat megnyerte a bajnokságot, aztán a kis 17 éves csajt megdu.gták vagy 16 -an az öltözőben, azóta példás feleség és családanya)

Szóval egy prosti semmivel sem alávalóbb, igénytelenebb, mint egy átlag csaj. SŐT!

2012. nov. 3. 23:00
 13/69 anonim ***** válasza:
44%

Attól függ, mit nevezünk normális nőnek. Mindegyikbe kellene egy fekete doboz, amin végig lehet követni az életét és összehasonlítani azzal, amit elmondtak magukról. Mivel egy lánynak semmiféle tehetségre nincs szüksége egy egyéjszakáshoz, egy szexkapcsolathoz vagy szeretőkhöz és lételemük a hazugság, ezért semmit nem kell adni a szavukra.

És pont ezen ok miatt marhára semmi közük nincs a barátjuk előéletéhez.

2012. nov. 3. 23:03
 14/69 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekelne a dolog. Szerintem, ha semmiféle nemi betegsége nincs az illetőnek, amit rám ragasztana és nem mellettem járna prostikhoz, akkor az ég világon semmi közöm az előéletéhez.

Könnyen ítélkezik itt mindenki, de szerintem ez a legutolsó, ami képes tönkretenni egy párkapcsolatot.

2012. nov. 3. 23:07
 15/69 anonim ***** válasza:
66%
Az én barátomról tudom, járt prostinál, 5-6 alkalom volt, de még sacc 10 évvel előttem.. Nem mondom, h boldog vagyok a helyzettől, de nem is fogok emiatt másképp tekinteni rá. Nem árult sosem zsákbamacskát...
2012. nov. 3. 23:11
 16/69 anonim ***** válasza:
60%

Egyébként egy lány könnyen ítélkezik ilyen helyzetben. Lehet akár 120 kg is egy nő, akkor is talál olyan igénytelen állatot, aki lefekszik vele.

Egy férfinak még átlagosként is nagyon nehéz a dolga.

2012. nov. 3. 23:15
 17/69 anonim ***** válasza:
Nana, én már találkoztam gyönyörű 120 kg-os nőnek. Nem akartam elhinni a testtömegét, pedig én nő vagyok, szóval tudom hol lehet hazudni a kilókkal és tudom mi az, amit senki sem fog észrevenni,de elképesztő volt. És őszintén, gyönyörű.
2012. nov. 3. 23:16
 18/69 anonim ***** válasza:
50%

barátom is járt prostinál, egyszer. nekem nem ezzel lenne a gondom, hanem azzal, hogy rendszeresen... kicsit olyan érzésem lenne, hogy mi van ezzel, ilyen lúzer, hogy csak pénzért kap nőket?

szal nem az 1-2 alkalommal van a baj, hanem ha rendszeresen tette!

2012. nov. 3. 23:16
 19/69 anonim ***** válasza:
52%

Na de most őszintén egy kérdés! Ha lúzer, akkor már nem is ember?

Lehet, hogy esetleg nem is erkölcsi fenntartásaitok vannak a prostizással szemben, hanem inkább az a bajotok, hogy a barátotok ezek szerint nem egy értékes férfi. Ezen hozzászólás után erre gondoltam.

2012. nov. 3. 23:24
 20/69 anonim ***** válasza:

Az engem is zavarna, ha lúzer lenne, de ez kibukna máshol is. Engem sem tudna felszedni, ha lúzer lenne.

És szó sincs róla, hogy akkor nem ember. Tisztelem őt ugyanúgy, mint minden más embert, de ettől még nem tud csajozni.

2012. nov. 3. 23:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!