Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha kiderülne, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha kiderülne, hogy előttetek a pasitok prostikhoz járogatott, mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 22:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
49%
és ha nem tud csajozni, akkor mi van? nagyon úgy látom, hogy elszaladt veletek a paci, de rendesen. Nem csodálom, hogy sokan már inkább kezdenek külföldi barátnőben gondolkodni.
2012. nov. 3. 23:28
 22/69 anonim ***** válasza:
9%

Tanulja meg.

Erről szól az élet, amit nem tudunk, azt megtanuljuk, másképp semmi sem megy, nem csak a csajozás.

Ha te nem tudsz olvasni, akkor ne a könyvet szidd, meg ne a szerzőt, hanem tanulj meg olvasni.

2012. nov. 3. 23:29
 23/69 anonim ***** válasza:

nem attól nem ember, hogy lúzer.

hanem hogy elfogadja ezt, és inkább pénzért csajozik, ahelyett h fejlődne. hahó, nem 1950-ben élünk, itt a net, csomó film, önsegítő könyv, pszichológus, manapság bele lehet ebbe jönni, ha az ember nagyon akarja.

és ez vonatkozik ránk, nőkre is, csak nők ritkábban járnak prostihoz.

2012. nov. 3. 23:36
 24/69 anonim ***** válasza:
Semmit. Tőlem aztán.
2012. nov. 3. 23:50
 25/69 anonim ***** válasza:
Nem is ismerek olyan nőt, aki prostihoz járna, már ha a férfi prostituáltakra gondolsz :)
2012. nov. 3. 23:53
 26/69 anonim ***** válasza:
én csak egyet, de ő is csak egyszer ment, szülinapján:D
2012. nov. 3. 23:56
 27/69 anonim ***** válasza:
Én azért idegenkednék tőlük elsősorban, mert a többségük csak azért tud megélni ebből, mert biszexuális. Innentől kezdve pedig köszönöm szépen nem kérem :D
2012. nov. 3. 23:57
 28/69 anonim ***** válasza:

Amint már írtam, 80 %, egy nőnek már rettentően lerobbantnak kell lennie, hogy ilyesmire kelljen fanyalodnia.

A megtanulásról pedig a következő a véleményem. Úgy vettem észre, ezerszer többet számít a státusz, a férfi értéke a nő szemében annál, amit csinál.

Vagyis ha úgy alakul a helyzet, h9ogy beszélgetni kezdenek, akkor az erősebb dominanciával bíró férfi lesz a nyerő, nem pedig az, akinek ugyan jó a szövege, de alacsony az értéke.

2012. nov. 3. 23:57
 29/69 anonim ***** válasza:

És szerinted kinek van erősebb dominanciája?

Most komolyan, erre kíváncsi vagyok.

2012. nov. 3. 23:59
 30/69 anonim ***** válasza:
nézd, mikor a barátom megismertem, nem volt munkája, az albiját eladták a feje fölül, szóval nem a legfényesebb helyzetben volt. de engem a személyisége fogott meg! ha kicsit is számítanának materiális dolgok, nem jöttem volna össze vele:) (azóta rendbejött:) ) és nem zavart nála, h egyszer volt prostinál. az zavart volna, ha rendszeresen járt volna!
2012. nov. 4. 00:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!