Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha kiderülne, hogy előttetek a pasitok prostikhoz járogatott, mit szólnátok hozzá?
Tanulja meg.
Erről szól az élet, amit nem tudunk, azt megtanuljuk, másképp semmi sem megy, nem csak a csajozás.
Ha te nem tudsz olvasni, akkor ne a könyvet szidd, meg ne a szerzőt, hanem tanulj meg olvasni.
nem attól nem ember, hogy lúzer.
hanem hogy elfogadja ezt, és inkább pénzért csajozik, ahelyett h fejlődne. hahó, nem 1950-ben élünk, itt a net, csomó film, önsegítő könyv, pszichológus, manapság bele lehet ebbe jönni, ha az ember nagyon akarja.
és ez vonatkozik ránk, nőkre is, csak nők ritkábban járnak prostihoz.
Amint már írtam, 80 %, egy nőnek már rettentően lerobbantnak kell lennie, hogy ilyesmire kelljen fanyalodnia.
A megtanulásról pedig a következő a véleményem. Úgy vettem észre, ezerszer többet számít a státusz, a férfi értéke a nő szemében annál, amit csinál.
Vagyis ha úgy alakul a helyzet, h9ogy beszélgetni kezdenek, akkor az erősebb dominanciával bíró férfi lesz a nyerő, nem pedig az, akinek ugyan jó a szövege, de alacsony az értéke.
És szerinted kinek van erősebb dominanciája?
Most komolyan, erre kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!